Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ДЖЕНА: НЕ ПАДАМ НА НИВО „МАХЛЕНСКИ КЛЮКИ“

ДЖЕНА: НЕ ПАДАМ НА НИВО „МАХЛЕНСКИ КЛЮКИ“

Бившият годеник на Джена Джино Бианкалана използва последния си ден в България, за да отправи повече от сериозни обвинения към фолк певицата, за които твърди, че са самата истина.

Победителят в последния сезон на ВИП изданието на Big Brother разбуни духовете в интервю за „Събуди се“, в което споделя, че изпълнителката е изгонила своята сестра от дома си, както и редица други съждения, които тепърва ще се доказват или опровергават.

Преди броени минути звездата на „Пайнер“ сподели в официалната си страница във фейсбук статус, даващ донякъде отговор на обвиненията, отправени в национален ефир тази сутрин.

„Днес е ден за Прошка! За пореден път ще простя и за това. Не тая лошотия в сърцето си, защото тя разболява. Нямам нужда и от реклама, защото имам достатъчна. Не желая за семейството ми да се говори и дума, защото ги обичам и ще го правя докато съм жива. Търсих щастие и го намерих в лицето на Наско Стоев! Нека да не забравяме, че моята Истина-версия не е излязла на яве..! И най-важното: Да напомня на себе си, че на ниво махленски клюки не падам!!“

написа в социалната мрежа хитовата изпълнителка.

 

 

Top
>