Вие сте тук
Начало > Издънки > ДЖЕНДЪР ЖИГОЛОТО ДАНЧО ПЛАКНЕ ОКОТО НА „МИСТЪР СОФИЯ“

ДЖЕНДЪР ЖИГОЛОТО ДАНЧО ПЛАКНЕ ОКОТО НА „МИСТЪР СОФИЯ“

Пишман моделът Йордан Йорданов бе сред най-разгорещените в публиката на финала на конкурса „Мистър София“, видя Secret.bg.

Данчо се появи със свои приятели и се настани на най-близкото до сцената сепаре и не отлепи поглед от голите тела на дефилиращите претенденти за модната титла.

Той се прочу след като с актуалната си креватна половинка – изпадналата плеймейтка и провалена певица Ангелинка от пазарджишкото село Козарско, си пуснаха домашно порно.

Самата Ангелинка също се пръкна на конкурса час след тъпкача си и побърза да направи шоу, като го възседне, но от интерес дали някой й обръща внимание, едва не падна върху масата.

Аморалната двойка беше посрещната с насмешка и чувства на жал от малцината, които ги разпознаха.

Както Secret.bg пръв съобщи в светските среди се заговори, че Йордан задоволява сексуално мъже, при това срещу пари. Именно заради това си хоби напуснал работата като продавач в столичен мол.

„Дошъл е да оплакне окото и да събере материал за довечера“, пошегуваха се присъстващи на конкурса, убедени в бисексуалната ориентация на Йорданов.

„ПАРЦАЛЪТ НА КВАРТАЛА“ ЗАХВЪРЛЕНА ОТ ЖИГОЛОТО ДАНЧО

One thought on “ДЖЕНДЪР ЖИГОЛОТО ДАНЧО ПЛАКНЕ ОКОТО НА „МИСТЪР СОФИЯ“

  1. Жиголото вече е изгонен от омръзналата да го издържа Ангелка и останал на улицата е прибран от старото му гадже фризьора Здравко .

Comments are closed.

Top