Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖЕРАЛДИН СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ, ГАДЖЕТО Я ПОСРЕЩНА ПОДОБАВАЩО

ДЖЕРАЛДИН СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ, ГАДЖЕТО Я ПОСРЕЩНА ПОДОБАВАЩО

джералдин djeraldin

„Игри на волята“ създаде риалити звезди, които вдъхновяват. Сред тях бе и Джералдин от втория сезон на шоуто, която се записа в историята на формата у нас като най-младия участник.

Тя бе ученичка, когато участваше в „Игри на волята“, а от лятото на миналата година вече е в САЩ, където е студентка. Но какво правят повечето българи в чужбина, когато наближат празниците? Прибират се в България.

ЕТО Я ДЖЕРАЛДИН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ КАТО АБИТУРИЕНТКА

Джералдин също се прибра, а какво по-нормално от това да те посрещне любимият човек? Защото Джералдин беше посрещната подобаващо от гаджето:

джералдин

Всъщност Джералдин не за първи път показва приятеля си, но както и през август, и сега нито го отбеляза на снимката, нито внесе повече яснота за това какъв е той.

Това, което установихме през лятото, когато за първи път показа момчето, е че той също като нея е доста запален по спорта и е изваял тялото си по доста впечатляващ начин, отбелязва каналът Кул нюз. Той е на близки до годините на Джералдин и двамата са супер сладки.

18-ГОДИШНА УЧЕНИЧКА РАЗМАЗА ПИЛОТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Иначе Джералдин замина в края на лятото за САЩ. Там тя се установи в Северна Каролина, тъй като бе приета в университета „Дюк“. Още тогава обаче тя знаеше, че няма да се зъдаржи дълго време в САЩ, тъй като университетът ѝ има клонове в Китай, а риалити звездата няма търпение да опознае Изтока.

Top
>