Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН: ЗАПЛАТАТА НА РАЧКОВ НЕ Е 80 БОНА

ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН: ЗАПЛАТАТА НА РАЧКОВ НЕ Е 80 БОНА

джуди халваджиян

Както винаги това, което се говори, не отговаря на реалността. Димитър Рачков е един от най-добрите водещи и шоумени у нас и заслужава трудът му да бъде възнаграден по най-добрия начин. Но нека не забравяме, че живеем в България и реалността на заплащането и на бюджетите невинаги отговаря на заслугите. Това заяви продуцентът Джуди Халваджиян в интервю за Уикенд по повод тиражираните космически цифри в някои медии.

„За идеята да има такова предаване заслугата основно е на самия Димитър Рачков. Преди три години той направи свое шоу, с което обиколи цяла България. Вероятно след успеха на спектакъла логично е дошло желанието му за подобно шоу и за тв екран. Ние с брат ми прегърнахме идеята веднага, предложихме я на Нова и ето че телевизионната реализация е факт“, допълва братът на Маги.

НЕЛИ РАНГЕЛОВА СЪЩО ПОГНА ШОУТО НА РАЧКОВ

„Нашият пазар е доста малък и реално има само две телевизии, които могат да си позволят такова мащабно шоу. Практиката ни е, която телевизия прояви по-голям интерес и нужното отношение към продукта, който предлагаме – с нея разговаряме. Това важи за всички предавания“, допълни Джуди.

Top
>