Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖИНО БИАНКАЛАНА ПОКАЗА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ

ДЖИНО БИАНКАЛАНА ПОКАЗА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ

джино djino

Джино Бианкалана сподели очарователна снимка с дъщеря си Данаила, която се роди преди повече от месец. Малката принцеса прилича много на татко си, смятат потребители, които пишат комплименти в коментарите към снимката.

Само преди повече от седмица бе погачата на малката принцеса, а за партито стана ясно от постове на Джино в Instagram. На семейното събитие, на което присъстват само жени, са присъствали 50-60 човека, каза Джино в интервю за „На кафе“.

ДЖИНО БИАНКАЛАНА ГО ЗАКЪСА СЪС ЗДРАВЕТО, НАСТАНИХА ГО В БОЛНИЦА

Джино показа част от дома си в столичния квартал Драгалевци. Вижда се, че в красивата къща има голяма камина. Интериорът е пък е доста уютен и си личи, че Джино и семейството му предпочитат удобството, а не модерните монохромни решения в дизайна, които сега са доста модерни.

Щастливият татко сподели също, че раждането на Данаила е най-голямото чудо, което се е слубвало в живота му. „Мисленето ми се промени, имам смисъл във всичко, което вече правя“, каза още Джино. Той загатна, че иска още едно бебе в бъдеще, но на този етап ще се съсредоточат върху малката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gino Biancalana (@gino_biancalana)

Top