Вие сте тук
Начало > Издънки > ДЖИНО НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ, НО КАРА „БЕНТЛИ“

ДЖИНО НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ, НО КАРА „БЕНТЛИ“

джино djino

Джино Бианкалана дължи пари на куп хора, но това не му пречи да се отдаде на стабилен шопинг в софийски мол, видя репортер на „Уикенд”. Риалити героят джитка из столицата с „Бентли” за 200 бона, а в същото време дължи пари на голяма част от бившите си служители, доставчици, търговци и снабдители. Това не пречи на доброто настроение на мургавелкото, който обиколи търговския център и си напазарува дрешки и джунджурийки.

Както бяхме писали преди време, двукратният шампион от „ВИП Брадър“ е завлякъл десетки хора с крупни суми пари. Ива Атанасова, Атанас Михайлов, Стела Хлебарова, шеф Илиан Кустев, Стефан Атанасов, Елена Христова… – това са само малка част от хората, на които Бианкалана не се е издължил финансово. Сумите, които дължи са различни, но общо има да дава около 15 000 лева. Това са само известните на медиите случаи, а със сигурност има и други, които все още не са станали достояние на читателите ни. Мълви се, че към различни доставчици рома с истинско име Гино Ташев дължи над 40 000 лева, освен това не се е издължил към „Топлофикация” и „Софийска вода”, а фирмите му са в позорния списък на НАП за невнесени данъци и осигуровки на служителите.

ЖЕНАТА НА ДЖИНО РАЗКРИ ИСТИНАТА ЗА ВРЪЗКАТА ИМ

Наскоро жената на Джино и майка на първородната му дъщеря отрече слуховете, че двамата са разделени. На въпрос на свой последовател в социалните мрежи от колко години е с нейният любим, д-р Кристиана Канева отговори: „От 6 години“. По този начин тя опроверга клюките за раздяла с Джино, които витаят в светските среди вече повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали заедно нито в публичното пространство, нито в социалните мрежи, а самият Джино дори премахна профила си в инстаграм. Като причина изтъкна, че вече е прехвърлил 40-те и е сериозен мъж, на когото не му отива да има профили в социални мрежи. Истината е, че по-скоро се е усетил, че не е хубаво да се хвали с колите и парите си, а да дължи пари на рояк хора.

„Винаги съм си пазела личното пространство и не съм искала да попадам в подобни среди“, заяви пред своите последователи Кристиана, която доскоро се радваше на медийната слава, но тя вече й тежи. Доскоро двамата с Джино афишираха не само връзката си, но и всеки един от подаръците, с които рома я засипваше. Скъпи бижута, пътешествия, луксозни коли, нови имоти – всичко беше наяве в социалните профили и на двамата. По никакъв начин не личеше, че Кристиана си пази личното пространство, както твърди сега. Причината за затишието са именно дълговете на семейството към обикновени граждани, фирми и институции.

Top
>