Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖИНО ПОКАЗА КОРЕМА НА ЖЕНА СИ

ДЖИНО ПОКАЗА КОРЕМА НА ЖЕНА СИ

джино бианкалана djino biankalana

Двукратният победител от „Биг Брадър“ Джино Бианкалана най-сетне показа много бремената си приятелка. Това е първата снимка на докторката Кристиана Канева с голям корем, който ясно показва, че е въпрос на дни тя да стане майка. Двамата оповестиха още през лятото, че чакат момиче, а Джино официално предложи брак на любимата си.

Явно сватбата ще бъде след раждането на първото дете и за двамата. Влюбените се запознат в болница в София, докато той ходеше на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор.

От повече от година двамата живеят в САЩ и очевидно бебето също ще е американче. Бъдещият татко заминава за Щатите със семейството си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му бе загубата на баща му, пише Хотнюз.

ЛУКСЪТ ГИ УСПОКОЯВА: ДЖИНО ПРЪСНА ТОРБА С ПАРИ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ЖЕНА СИ

В Америка той се среща с певицата Джена, на която също даде пръстен. Техни приятели казват за тях, че са много влюбени и привързани един към друг, но причината за раздялата е разстоянието. Джена не е била съгласна да изостави музикалната си кариера в България, а Джино – семейния бизнес, който родителите му градят с години.

При раздялата тя му връща и годежния пръстен, който струва $ 48 000, както се изфука Дживо във визитката си при участието си в първия брадър.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gino Biancalana (@gino_biancalana)

Top