Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖИЗЪСА ЩЕ СТАВА БАЩА ЗА ПЕТИ ПЪТ?

ДЖИЗЪСА ЩЕ СТАВА БАЩА ЗА ПЕТИ ПЪТ?

благой георгиев иван blagoi ivana

Джизъса ще става баща за пети път. Благой Георгиев – Джизъса ще се сдобие с пето подред дете. Това упорито се говори в града под тепетата, от където е последното му гадже Ивана. Тя е щерка на хитовия в миналото рапър Ванко 1. Ивана криела наедрялото си коремче, но в Пловдив бързо я разконспирирали и новината се разнесла мълниеносно, твърди marica.bg, позовавайки се на близък приятел на футболиста.

Lupa.bg съобщи новината, като уточнява, че не се наема да потвърди, че новината за петото дете на Благо е истина, защото преди време от същия сайт пуснаха фалшива вест за раздялата на Благо с Ивана, отново позовавайки се уж на сигурни източници.

ЕТО ЗАЩО БЛАГО ДЖИЗЪСА МРАЗИ СЛАВИ ТРИФОНОВ

Първите две се родиха от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Спортистката обаче набързо му би шута заради системни изневери. Третото дете е момченце – Елай. Той се роди след като бившият футболист се ожени за татарката Есмер Омерова. Двойничката на Анджелина Джоли също не издържа дълго на похотливия му адет и подаде молба за развод. Нещо повече, тя получи пълни права над детето и почти не разрешава на българина да вижда сина си, който расте в Русия. Там Георгиев бе ценен и направи най-силна кариера, от която натрупа и солидно финансово състояние. Четвъртото му дете носи неговото име и отново е момче – Благой Младши. Неговата майка е плеймейтката Златка Райкова. Двамата непрекъснато се кълняха във вечна любов, обикаляха света и се снимаха в щастливи прегръдки. Не след дълго Златка изненадващо пусна бомбата, че Георгиев има паралелна връзка и се раздели с него.

Тогава Благой призна поражението си и предложи брак на новата си – бизнесменската дъщеря Полина Спасова.
Нейните родители държат лъскав хотел във Велинград и именно в зеленото градче им спретнаха бляскава сватба. Само няколко месеца след като си казаха заветното „Да“ Поли разкара прелюбодееца. Тя отказа да дава подробности за кръшкача и лаконично съобщи, че се радва, че ще приключи брака. По думите й, Господ я е опазил да не забременее от него. Джизъса нямаше време за губене и нито ден, в който да страда за брюнетката. Дни след това той се появи в социалките с дъщерята на Ванко 1 – Ивана.

Top
>