Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖИЗЪСА ВРЪТКА КРАНЧЕТО НА ЕСМЕР

ДЖИЗЪСА ВРЪТКА КРАНЧЕТО НА ЕСМЕР

Футболистът е врътнал кранчето на Есмер и на нея не й остава нищо друго, освен сама да покрива нуждите си, научи Secret.bg. Ето защо тя използва таланта си да гримира, за да изкарва допълнителни доходи. Поредната жена на Джизъса вече се похвали с първия си модел в мрежата. Брюнетката е започнала да прави свои копия, забелязват потребителите.

Докато съпругата на футболиста се опитва всячески да се откъсне от зависимостта си към него, Джизъса го е отдал на запой. Благо обикаля кръчмите със съотборници, всяка свободна минута прекарва в България и ни най-малко не се вълнува какви ги върши любимата му, пише „България днес“.

От няколко месеца Есмер сама се грижи за сина им Елай. Бебето се роди в началото на миналото лято, но родителите му ревниво го пазят от хорски уроки и досега негова снимка не се е появявала в социалните мрежи.

Раздялата между Джизъса и Омерова е поредна за двойката. Откакто са заедно, двамата са били в конфликт десетки пъти. И този път надарената мургавелка е изтрила всички снимки с Благо, все едно никога не е съществувал в живота й.

Георгиев, от своя страна, по никакъв начин не показва, че страда за половинката си. Джизъса е във вихъра на купона и е спокоен, че брюнетката както винаги ще му прости. Дали и този път Есмер ще прибере неверника след захожданията му, само времето ще покаже.

Top