Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > САМО В SECRET.BG: ДЖУДЖИ И ЩЕРКАТА НА ГАЛА ВЛИЗАТ ВЪВ „ВИП БРАДЪР“

САМО В SECRET.BG: ДЖУДЖИ И ЩЕРКАТА НА ГАЛА ВЛИЗАТ ВЪВ „ВИП БРАДЪР“

джуджи мари константин

Телевизионната водеща Джуджи и нейната бъдеща снаха – Мари Константин, са сред първите сигурни участници в тазгодишното издание на „ВИП Брадър“, научи Secret.bg от екипа на „На кафе“, където от няколко дни се коментира темата.

Двете участваха в „Черешката на тортата“, която от години е трамплин за участниците в „Големия брат“. Те се представиха повече от добре в кулинарното шоу.

Мари Константин е дъщеря на водещата Гала и гордо заявява, че работи като инфлуенсър, което подсказва, че се нуждае от по-широка популярност.

ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА ЗАЖИВЯ С ДЖУДЖИ

Източници на Secret.bg заявиха, че в началото водещата на „На кафе“ била против да пусне наследницата си в Къщата, тъй като е доста млада. Преди няколко години във „ВИП Брадър“ участва и  мъжът до Гала – Стефан, но той вече имаше опит пред камера.

Все пак тв легендата склонила да пусне Мари в Брадъра, защото тя ще бъде покровителствена от бъдещата си свекърва и много близка приятелка на майка й – Джуджи.

Както Secret.bg писа, „ВИП Брадър“ се завръща след две години пауза. Сеирите и скандалите свалиха шоуто от ефир, но завръщането на „Сървайвър“ по bTV се нуждае от категоричен опонент. Това е причината за завръщането на социалния експеримент.

Top
>