Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ДЖУДЖИ ПОЕМА СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ

ДЖУДЖИ ПОЕМА СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ

джуджи

Деляна Маринова – Джуджи поема нова роля в Bulgaria ON AIR – от 14 април ще води съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ – всеки уикенд от 10:30 часа. Зрителите на политематичната телевизия я познават добре като светски коментатор и водещ на делничното предаване „околоСВЕТСКО“ заедно с Бойка Делиева и Константина Живова, където Джуджи ще продължи да информира за най-любопитното от светския живот на звездите паралелно с предаването „Фамилно“.

„Радвам се, че ще имам възможност да водя „Фамилно“, което харесвам от самия му старт по Bulgaria ON AIR. Мисля, че зрителите имат нужда от повече положителни и семейни истории, както и идеи как да прекарват повече време с близките си, и „Фамилно“ показва точно това“, коментира водещата.

Джуджи има дългогодишен професионален опит като ко-водещ в предаването „На кафе“ и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури.

Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ.   Досегашната водеща на „Фамилно“ Доника Ризова поема по нов път. Пожелаваме ѝ успех!

Top
>