Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖУДЖИ ПРЕГОВАРЯ ЗА СВОЕ ШОУ В БНТ

ДЖУДЖИ ПРЕГОВАРЯ ЗА СВОЕ ШОУ В БНТ

djudji

Вечно усмихнатата и пълна с желание за публични изяви Деляна Маринова – Джуджи преговаря за собствено шоу в БНТ. В последно време блондинката, която е сватя на Гала, често е забелязвана да се навърта около централата на обществената медия на софийската улица „Сан Стефано“. Говори се, че искала да продуцира там лайфстайл проект, който сама да води.

Джуджи в момента се изявява в модния канал „Код Фешън“, където води лайфстайл предаване. Проектът, чието лице е блондинката, се казва „Фешън лайфстайл“. В същоото време беше обявено, че тя ще има и рубрика при своята приятелка Гала в „На кафе“. Това обаче не й било достатъчно.

Русата амбиция искала да се прехвърли в националната телевизия със собствен проект – токшоу за лайфстайл, в което да гостуват популярни хора, разказващи за живота си. Няма да е много различно от сегашното й предаване в „Код фешън“, желанието на Джуджи е просто да прави проекта си в по-голяма телевизия.

ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА ЗАЖИВЯ С ДЖУДЖИ

Понеже в БНТ има много канали, а и непрекъснато се правят промени в програмата, стари предавания падат и на тяхно място се появявят нови, Маринова е решила да си предложи услугите именно там. Смята се, че в БНТ проектът й има най-големи шансове да види бял свят.

Докато чака одобрение от БНТ, усмихната блондинка продължава да се занимава с проектите си в модната телевизия и при Гала. Слуховете са, че тя иска сама да води предаването, което е предложила на обществената телевизия, а но е склонна да се съгласи и на компромис – да е негов продуцент, а звездата на формата да е друг водещ.

Джуджи по принцип обича сама да си носи короната и не е много склонна да отстъпва на друг мястото пред камерите. Ако обаче няма друг начин, е готова да работи и в сянка, стига да пробие в обществената медия.

Знае се, че Маринова не драпа за тв изяви заради заплащането, пише „Уикенд“. Тя няма финансови проблеми и се издържа от съвсем различна дейност. Телевизията е по-скоро нейно хоби, отколкото нещо, от което зависи качеството й на живот. Деляна има страст да блести на екрана.

ДЖУДЖИ СЕ ПЪНЕ ДА РАБОТИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА НА СЛАВИ

Работата зад кадър също й е интересна. След като преди години я махнала от екипа на Гала, тя се премести в „България он ер“, където водеше сутрешен лайфстайл блок. Сега се изявява в „Код фешън“, а в същото време продуцира театрални представления.

Преди 3 години блондинката завърши магистратура по продуценство в НАТФИЗ и веднага вкара дипломата си в действие. Първият театрален спектакъл, зад който застана, е „Одървеният“ с Ованес Торосян, а през лятото беше премиерата и на „Стрийптийзьори“, където Маринова продуцира Любо Нейков и Ненчо Илчев. В представлението участва и Красимира Демирова – майка на актрисата Рая Пеева. Джуджи има големи амбиции като продуцент и едва ли някой ще се изненада, ако я види скоро и по БНТ.

Top
>