Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖУЛИАНА ГАНИ СЕ ЯДОСА – НЯМАЛО СВАТБА №3, НО ЧАКА БЕБЕ №2

ДЖУЛИАНА ГАНИ СЕ ЯДОСА – НЯМАЛО СВАТБА №3, НО ЧАКА БЕБЕ №2

джулиана гани djuliana gani

Джулиана Гани опроверга клюката, че се е омъжила за гаджето си Теодор Гецов. Едрогърдата инфлуенсърка сподели в Instagram нова фотосесия с Гецов, която на доста от потребителите им се стори като сватбена. Бързо заваляха десетки честитки към новата светска двойка, но изглежда, че Джулката и Теодор са нито женени, нито сгодени.

Силиконката заяви в стори в Instagram, че сватба изобщо не е имало и не изглежда, че скоро ще се състои подобно събитие.

Снимката на Гани и Гецов явно е била напълно случайна. Факт е, че фотото прилича на сватбено, но сме убедени, че Джулката ще бъде доста по-атрактивно облечена, както и Гецов, който не прилича на младоженец в този случай.

ДЖУЛИАНА С НАПЪНИ ЗА РЕКОРД, ОМЪЖИ СЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ

Е, ние все пак се надяваме, че ще видим Джулката като булка отново, но не за някоя рекламна кампания, а в истинския живот. Иначе изглежда, че нещата между нея и Теодор вървят гладко. Двамата живеят заедно, пътуват и се грижат за малкия Давид, когато е заедно с тях. Това лято бе кръщенето на момченцето, а за събитието Джулката и Теодор бяха заедно с роднини, приятели и таткото на Давид – Илиян Найденов, пише каналът Vbox7.

Тя, обаче, все пак се оказа бременна, личи по снимки, качени на нейно стори в „Инстаграм“.

Top