Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖЪСТИН МОЛИ ФЕНОВЕТЕ СИ ДА НЕ ГО ПРЕСЛЕДВАТ

ДЖЪСТИН МОЛИ ФЕНОВЕТЕ СИ ДА НЕ ГО ПРЕСЛЕДВАТ

джъстин-бийбър

Джъстин Бийбър е само на 27, но още от тинейджър знае какво е да си известен – с всичките му плюсове и минуси. В крайна сметка, израства и под зорките погледи на своите охранители и продуценти, заобиколен от върли почитатели и папараци.

Затова и обръщението му към почитателите в TikTok не изненадва. От Bang Showbiz съобщават, че преди дни той е качил видео в социалната платформа, в което моли почитателите си да престанат да го дебнат и да се събират пред дома му в Ню Йорк.

В него изпълнителят обяснява защо „не оценява“ присъствието им там и защо „би се радвал“, ако те си тръгнат. Казва, че когато се прибере вечер вкъщи, иска да се отпусне, отбелязва Лупа. Това е неговото пространство. Смята, че е проява на неуважение да го чакат пред вратата и да го снимат.

ДЖЪСТИН БИЙБЪР СЕ СРЕЩНА С МАКРОН ПО КЕЦОВЕ

Съпругата му Хейли Бийбър е една идея по-спокойна от него. Преди време тя разказва как дълго не е могла да целуне Джъстин на публично място, защото е имала чувството, че непрекъснато ги наблюдават. Но днес вече не се притеснява толкова, най-малкото защото се обичат и няма какво да крият.

Top
>