Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА СЕ ЗАПОЗНАЛА С МЪЖА СИ ПО МОНОКИНИ

ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА СЕ ЗАПОЗНАЛА С МЪЖА СИ ПО МОНОКИНИ

теодора духовникова

Теодора Духовникова, която на 14 декември празнува 44-тия си рожден ден, винаги е била представяна като една от най-красивите ни актриси. Тя прави впечатление с естественото си поведение и маниери, излъчва женственост и нежност и в същото време, знае се, носи буреносна емоционалност. И всичко това не се позагубва с времето или пък да намалява наситеността му.

Напротив, след като прехвърли 40-те си години, актрисата от Народен театър „Иван Вазов” сякаш разцъфна с нова сила. Теодора Духовникова продължава да е сред топ имената в актьорската професия, както и в рекламния бизнес. Актрисата, която изигра Миа Язова в сериала „Дяволското гърло” и Виктория Дамянова в „Откраднат живот”, се появи в целия си блясък в телевизионната реклама на популярен онлайн магазин за мода, а отскоро е и лице на известна марка смарт часовници заедно с колегата си Владимир Карамазов.

Красотата, споделяла Теодора наскоро, не е само ген, но и вътрешно усещане. Даже в последната година не полагала кой знае какви грижи за себе си, както правела преди. Само че, интересно, но и без никакви грижи, се харесва дори повече. Може би тази промяна има общо с другата, настъпила с пандемията. Теодора в началото прекалено се шашнала, но после си наложила да се поуспокои, да тушира прословутата си емоционалност. Започнала да използва многото свободно време, изникнало покрай периодичното затягане на мерки, свързани с пандемията, да бъде повече с мъжа си – ресторантьорът Стефан Духовников, и двете им дъщери Бояна и Ема, да гледа всички филми и сериали, които преди все отлагала, поради много работа, да чете, да бъде със себе си.

ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА СИ ИЗЛЯ ДУШАТА ЗА БИТКАТА С РАКА

Теодора вече планира по-малко. Научила се и да отказва проекти, които не са й важни. Освен това започнала да готви. Не че преди не се задържала в кухнята, но в пандемията съвсем усъвършенствала кулинарните си умения. Даже започнала традиция – през две седмици събира вкъщи най-близките роднини, включително братовчеди, и готвела. Специалитетът й е лазаня. Правела я страхотно, по рецепта, която й доверил италиански готвач, пише Уикенд.

Мъжът й Стефан Духовников има основна заслуга за спокойствието, на което се наслаждават. Той винаги е потушавал емоционалността на Теодора, когато се случи да ескалира. „Не е трудно да обичаш мъж като Стефан, защото той има много качества. Той наистина може да обича, грижи се по изключителен начин за мен, за децата, за родителите ни, за приятелите ни. Невероятен човек е!”, казвала е Теодора и е допълвала, че бизнесменът е още вълнуващ и забавен.

Двамата се запознават преди близо 20 години на плажа на къмпинг „Градина”. И от тогава са все заедно. Все още се водят за ръце и са силно привлечени един от друг. Връзката им винаги е била за пример. Любовта им е силна. Дали заради това, но може и да е много бурна. Легенди се носят за скандалите, които си спретват дали вкъщи или в компания – където ги свари, както казаха през смях при последната си медийна изява. До преди време Теодора имала навика да си събира багажа през месец, после разредила с по един път в годината. „Веднъж тресна вратата, но после отвори и каза: „И по-малко багаж вземи. Защото после кой го разтоварва наобратно?!”, разказа Теодора наскоро в предаването „Търси се” по Би Ти Ви, където гостува с мъжа си.

Стефан пък си спомни как при едно от последните им скарвания Теодора обявила, че даже знаела в коя квартира ще се изнесе. Е, не отишла все пак. През смях сподели и, че неотдавна получил съобщение от съседка: „Имате ли нужда от помощ?”. Дъщерите им не се впечатлявали от споровете им на висок тон. Даже веднъж Ема, която е на 12 години, заявила строго: „Може ли малко по-тихо?! Някои утре са на училище!”. И тя и кака й Бояна, която е на 17, са взели най-хубавите черти на родителите си.

Емоционални са и бързо палят, освен това са и изградени личности, така обясняват съпрузите бурните си скандали. На сутринта всичко е изчезнало. Не се будят с усещането от скарването. „Това може би е най-важното в една любов – сутрин да ти е приятно да се събудиш до този човек”, каза Стефан Духовников. Той познавал добре бурния темперамент на Теодора. Винаги е бил сигурен, че тя няма да приключи връзката, колкото и да се пали в спора. Затова и приема разправиите по-лежерно. Случва се да се сърди, но пък не чак дълго. Все пак много се обичат. От доста време не са се карали и даже наскоро Теодора му обърнала внимание. Актрисата изтъкна, че никога не се карат, когато някои от двамата минава през някаква криза. Тогава другият е на 1000 % зад него. Взаимно са си опора.

„Мисля, че сме много щастливи хора”, каза Теодора в „Търси се”, говорейки за дъщеря им. Тя харесва какви личности са Ема и Бояна. А Стефан сподели, че се учи от тях ежедневно. Семейството прекарва много време заедно. Затова обожават ваканциите. Обичат да пътуват и често си организират пътешествия. „Тя е моята сродна душа, половинката ми!”, каза Стефан за жена си. „Любовта на живота ми”, каза Теодора за мъжа си.

Запознала се с мъжа си по монокини

Теодора Духовникова се запознала с мъжа си по монокини на плажа на къмпинг „Градина”. „Ей, Стефане, не разказвай такива неща!”, възкликна актрисата, когато в предаването „Търси се” ресторантьорът сподели тази пикантна подробност от първата им среща.

Теодора дошла с приятелка на плажа, където Стефан бил с компания. Актрисата била без горнище и започнала да играе волейбол, без иобщо да се стеснява от полюшващите й се цици. След това общата им приятелка ги запознала. Вечерта всички се събрали, но Стефан и Теодора не откъсвали погледи един от друг. В един момент тя го хванала за ръка и в следващите часове си говорели само двамата на плажа. Теодора е казвала за този момент, че просто го усетила в слънчевия сплит, чисто интуитивно, женско, като че целият й свят се взриви. Любовта им била от пръв поглед.

Top