Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА ЗАВЪРТЯ БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ

ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА ЗАВЪРТЯ БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ

мари константин mari konstantin

След като се убеди, че не става за инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да търси друг начин за забогатяване, а именно – свой собствен бизнес. И вместо да започне от нулата, както някои други, тя по стар навик тръгва директно от върха. На 26 години Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона.

Младата бизнесдама обяви преди дни, че отваря шикозен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат предавания, реклами, клипове, да се записва музика, да се организират събития и да се прави всичко останало, свързано с шоубизнес и телевизия. За целта тя е пригодила историческа сграда в центъра на София, която най-вероятно е паметник на културата.

Това означава, че всеки ремонт в нея е изключително скъп и сложен, закщото трябва да се съгласува с няколко държавни институции. Явно амбициозната млада дама не се е спряла пред това предизвикателство, което в общия случай би могло да токаже от идеята много други далеч по-опитни бизнесмени.

ЛЕСНО РАНИМА: ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА РЕВАЛА ЗАРАДИ ОБИДИ

Колко струва всичко това, не може да се каже със сигурност само от описанието, но е ясно, че става въпрос за милиони. Най-вероятно парите са от джоба на свекървата Деляна Маринова – Джуджи, за която се знае, че е като рог на изобилието за всичките си близки.

Дъщерята на Гала твърди, че заради новия бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последните месеци. Отсъствието й от социалните мрежи породи съмнения, че може да е бременна, пише „Уикенд“.

Мари твърди, че е отглеждала проекта си също както се отглежда бебе, доказвайки с думите си, че няма никаква представа как се отглежда бебе. Явно обаче има представа как се става богат, щом е успяла да си позволи осъществяването на такъв проект, и то в историческа сграда.

Top