Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДВЕ БГ БРЪМЧАЛКИ СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС

ДВЕ БГ БРЪМЧАЛКИ СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС

адриана-тюркмен-никол-толева

Две от родните бръмчалки обявиха, че са дали положителни проби за коронавирус и са в самоизолация. Първите случаи в родния хайлайф са на по-малката дъщеря на Фатик – Адриана Тюркмен и Никол Толева, която пък имаше връзка със сина на Златко Баретата.

Красавиците карат заразата леко, без да се паникьосват, но недоумяват как са я лепнали. Те твърдят, че не са пътували наскоро в чужбина, затова предполагат, че вирусът им е предаден от познат, пише woman.bg.

Толева е направила теста в софийска лаборатория, след като разбрала, че нейна близка също е дала положителна проба. Взели й проба от гърлото и изчакала 48 часа. Нямала симптоми, освен запушен нос и се чувствала леко отпаднала.

Във ВМА пък минала тест Тюркмен, която пък имала лека тежест в гърдите. И двете са в пълна изолация и прекарват времето в четене на книги, гледане на филми и готвене. Нямат никакви сериозни здравословни проблеми, затова и не пият някакви сериозни лекарства, а наблягат на витамините.

Адриана Тюркмен е по-малката дъщеря на Филип Найденов- Фатик. За разлика от кака си Александра, която за постоянно е в САЩ, Адриана живее и работи у нас. Никол Толева пък бе голямата любов на сина на Златко Баретата, който си отиде от рядко заболяване. Дълго след това красавицата страдаше за Алекс.

 

Top
>