Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЕДА ЕДЖЕ МИНАВА ПОД ВЕНЧИЛОТО С РОКЛЯ КАТО НА ДЖЕЙ ЛО

ЕДА ЕДЖЕ МИНАВА ПОД ВЕНЧИЛОТО С РОКЛЯ КАТО НА ДЖЕЙ ЛО

еда едже eda edje

Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз в „Опасно изкушение“, ще е с рокля уникум на сватбата си. Тоалетът е изработен от световноизвестния ливански дизайнер Зухаир Мурад.  С творения на прочутия моделиер са минавали под венчило и София Вергара, Кейли Куоку и други знаменитости.

Булчинската рокля на ливанеца е носила и Дженифър Лопес – във финалната сцена на филма „Омъжи се за мен“. Латино дивата е обличала дрехи на 51-годишния арабин и за светски мероприятия, отбелязва турската преса.

Еда Едже ще каже „Да“ на баскетболиста Буурахан Тунджер не на 20 юни, както беше планувано предварително, а ден по-късно.

„Реших, че никак не е удачно да се омъжвам навръх 33-тия си рожден ден. Затова изместихме венчавката с 24 часа. Мястото на церемонията обаче остава непроменено, кумовете – Гайе Сьокмен и Мелда Нар, също“, обяви преди две седмици звездата.

ПРОДЪЛЖАВА ДРАМАТА СЪС СВАТБАТА НА ЕДА ЕДЖЕ

Миналата година тя отказа брак на любимия си мъж, припомнят запознати. „Още ми е рано да съм булка“, с тези думи Едже отхвърли предложението, отправено й тогава от снажния спортист.еда едже eda edje

Турски таблоиди твърдят, че Буурахан бил голям ревнивец и именно затова Еда дълго се дърпала, преди да склони двамата да минат под венчило. Баскетболистът неведнъж е вдигал скандали на красавицата заради нейни интимни сцени във филми и сериали. Тунджер смятал, че е грях жената да подава устни на чужди мъже дори и по служба.

На сватбата на Еда и Буурахан са поканени 300 гости, отбелязва Уикенд. Гощавката ще е в хотел край Босфора, а веднага след това младоженците ще заминат на меден месец.

Top
>