Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕДИС ПАЛА РАЗМАЗВА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

ЕДИС ПАЛА РАЗМАЗВА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

едис пала edis pala

Очертаващите се като двамата лидери в племената в „Сървайвър“ Благой Георгиев и Едис Пала, премериха сили за пореден път, в сериозните битки за тотема за племенен имунитет и спасяването от номинации на последвалите съвети. И ако досега се случваше така, че дизайнера падаше от игрите си с футболиста, то този път се получи точно обратното и всички бяха смаяни от бързината на кадъра на сините.

В понеделник двамата се изправиха в състезание със сериозно кално трасе, където бързината на Едис и ловкостта му при целенето с топка дадоха поредната точка в архива на Сините, които биха Червените с категоричните 5:1. „Беше по-бърз от Благо по цялото трасе. Не съм виждал това до този момент!“, отбеляза след играта впечатления водещ Ваня Джаферович и попита Едис:

„Какво е чувството да биеш Благо?“

ДИЗАЙНЕРЪТ ЕДИС ПАЛА ОТ „СЪРВАЙВЪР“ С НЕПОДОЗИРАНИ УМЕНИЯ

Модният гуру не скри, че много е искал този реванш и ето, че е дошъл момента да го получи. „Признавам си, много исках да го бия този Благо. Защото само играем заедно и все ме бие, и бие. И аз като един виден представител на зодия Овен си казвах:

„Този Благо кога ще го бия?!“ Калната баня си е моята баня, тези трасета са ми любими“, не скри увереността си в победата в играта Пала.

„Но беше наистина перфектен!“, подкрепи го Джаферович. Най-интересното обаче беше ,че и на следващия ден при още по-тежка и силова битка, Едис Пала отонво отмъкна победата срещу футболиста. Дизайнерът беше като машина в дърпането на колесница, а целенето с колове изобщо не го запъна.

Top
>