Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕЛАЙ НА ДЖИЗЪСА СЕ ПРЕВРЪЩА В КОПИЕ НА ДОВЕДЕНИЯ СИ ТАТКО

ЕЛАЙ НА ДЖИЗЪСА СЕ ПРЕВРЪЩА В КОПИЕ НА ДОВЕДЕНИЯ СИ ТАТКО

елай-есмер джизъса elai-esmer

Средният син на Благой Георгиев-Джизъса, който живее в Русия е заприличал сериозна на пастрока си и нагледно потвърждава поговорката:“С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Малкият Елай ще навърши 5 годинки през лятото. Мъникът не познава баща си и не го е виждал от 3 години. Припомняме, че Есмер и Джизъса вдигнаха шумна сватба, последва раждането на общото им дете, а след това и развод.

Рускинята взе голяма част от парите на екс футболиста и го напъди от родината си, като му забрани да търси както нея, така и сина им. От три години тя има връзка с боксьора Максим, на когото Елай вика татко. Двамата дори се ожениха през есента на миналата година на скромно тържество заради пандемията, пише Hotnews.bg.

ЕСМЕР ОМЕРОВА СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО

На последната снимка на Есмер в социалните мрежи ясно се вижда шокиращата прилика между детето и пастрока му. Двамата имат еднакви брадичка, уши и нос, а еднаквите им прически ги карат да изглеждат почти като две капки вода. Само различния цвят на очите издават, че Максим и Елай не са една кръв.

Боксьорът и Есмер все още нямат свое дете, за разлика от Георгиев, който гушна трети син от Златка Райкова. Двамата така и не вдигнаха сватба въпреки спекулациите, че е имало тайно бракосъчетание.

Top