Вие сте тук
Начало > Издънки > ЕЛЕН КОЛЕВА – НАЙ-АМАТЬОРСКИЯТ ИНФЛУЕНСЪР В ИСТОРИЯТА

ЕЛЕН КОЛЕВА – НАЙ-АМАТЬОРСКИЯТ ИНФЛУЕНСЪР В ИСТОРИЯТА

elen-koleva елен колева

Последните дни се завъртя новината, че актрисата Елен Колева е станала инфлуенсър и като такава е посетила Дубай, видя Secret.bg.

„Първото ми пътуване като инфлуенсър и първата ми дестинация – Дубай. Имах възможността да се докосна и до старата част на Дубай, която е по-традиционна и до новата, която на моменти е космическа“, написа в социалните мрежи Елен.

По този начин тя каза на своите последователи, че й е била подарена екскурзия от конкретна фирма, което до голяма степен е не реклама, а анти реклама. По този начин актрисата настройва аудиторията си срещу туроператора.

В интервю пред bTV тази неделя Колева потвърди, че не е наясно какво се случва със социалните мрежи. Тя коментира новата кампания на Фейсбук, който е собственик и на Инстаграм, с която ще премахне бройката на лайковете. Това вече се случи в няколко държави и от месеци е често коментирана тема.

„Не съм чула такова нещо, ама ще махнат ли и последователите“, запита Елен, с което изуми аудиторията. В социалните мрежи веднага заваляха коментари, питащи на коя планета живее Колева.

Преди месеци тя си навлече гнева на много потребители в Инстаграм, които през ден получаваха известие за последване от нейния профил. Това се прави предимно от децата с цел добиване на повече последователи. „Съжалявам, не го правя аз, наела съм фирма, която се занимава с разработването на инстаграм профила ми“, отговори новоизлюпената инфлуенсърка.

Съветваме я да разгледа профилите на родните моделки и плеймейтки и да се научи как работят инфлуенсърките.

Top
>