Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕЛЕНА АТАНАСОВА СЕ РАЗДЕЛИ С ПРИЯТЕЛЯ СИ

ЕЛЕНА АТАНАСОВА СЕ РАЗДЕЛИ С ПРИЯТЕЛЯ СИ

елена атанасова elena atanasova

Съпругата на Ненчо Балабанов в сериал „Ол инклузив“ – актрисата Елена Атанасова, отново е сама, след като с приятеля си, който живее в чужбина, са поставили отношенията си в пауза. Връзката им започва бурно и обещаващо да прерасне в нещо по-сериозно, но далечното разстояние е препъни-камъкът, който оказва влияние.

„Трудно е да се поддържа любов от разстояние. Ситуацията е сложна“, споделя екранната Марияна Чобанова.

Тя не се сърди на гаджето си и не го упреква, защото той си е уредил живота в чужбина и няма никакво намереие да се връща в България, както мислел по-рано.

Той сщо проявява разбиране към Елена, която пък има своята работа в родината си и няма никкаво намерение да зареже всичко и да пробва късмета си зад граница. Така преди три години, когато получава наградата „Аскеер“ за изгряваща звезда, тя има предложение да отлети за Франция на уъркшоп, който със сигурност щялд а й отвори много нови възможности.

Е, тя не се възползва от шанса. „Бих отишла зад граница да снимам нещо, но не мога да си представя на този етап да съм постоянно извън България“, обяснява Атанасова.

„ALL INCLUSIVE“ СЕ ЗАВРЪЩА С ВТОРИ СЕЗОН И НОВИ ГЕРОИ

Приятелят й не от артистичните среди, но Елена няма добър опит от връзки с колеги. Затова и повечето й бивши половинки не са актьори. С всички е успявала да запази приятелски отношения след раздялата. Тя отчита миналите си връзки като ценен опит, а не като грешка, пише „Галерия“.

Макар че не се е превърнала в комерсиално лице от малкия екран, тя е добре позната в актьорските среди. Дълги години е сред водещите актриси в трупата на Пловдивския театър, а преди пет години Калин Сърменов я взе в Сатирата и я върна в родната й София.

Елена е от актрисите, закърмени с изкуство и телевизия. Майка й е пяла в хор „Бодра смяна“, била и преподавател по френски. Татково – покойният Светозар Атанасов, пък е бил опере певец и режисьор в БНТ, като актрисата израства на снимачните терени в телевизията.

Top
>