Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕЛЕНА ПАРИШЕВА: С ИВЕЛИН НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ВИРУСА

ЕЛЕНА ПАРИШЕВА: С ИВЕЛИН НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ВИРУСА

елена-паришева-ивелин-попов

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов е в отлично състояние, след като бе диагностициран с коронавирус. Това успокои пред „България Днес“ неговата половинка – певицата Елена Паришева.

Тя и двете им деца Ивелин-младши и Емма са с отрицателни тестове за COVID-19. Семейството се намира в Русия, където нападателят рита за местния „Ростов“. Целият му клуб е поставен под карантина.

„Ивелин е добре. Всеки ден го посещават лекари. Състоянието му е отлично и благодаря на Бог! Скоро ще направи нов тест, предполагам вече ще може да излезе от изолация“, обясни пред „България Днес“ Елена. Тя смята, че коронавирусът е най-обикновен вирус. „Цялата тази агония, под която поставиха народа, е отвратителна“, убедена е бившата фолкпевица.

„Както казваше покойният ми брат Пламен, смелите умират веднъж, а страхливците всеки ден! Никога не съм била от вторите, щастлива съм, че срещнах човек със сходна съдба! От самото начало на тази „епидемия“ съм от Мангъровите. Да – не се страхувам. В крайна сметка твърде наивно би било да смяташ, че можеш да проконтролираш всичко. Никога не сме били от глезените. Съдбата го доказва за пореден път. Но пък те, изпитанията, са за силните. И това ще мине. Не се страхувай, народе! Врагът не е толкова страшен, колкото ти го показват“, написа още Елена Паришева в социалните мрежи.

ЕЛЕНА ПАРИШЕВА РАЗЧУВСТВА МРЕЖАТА ЗАРАДИ ИВЕЛИН ПОПОВ

Трикратният Футболист №1 на България потвърди, че за момента няма никакви симптоми. В събота му е бил направен тест с проба от носа и устата. Едното място е дало положителен резултат за вируса. Повторният тест в понеделник потвърждава диагнозата.

„Нямам температура, кашлица или болки в гърдите. Направих си снимка и на белите дробове и всичко е наред. Чакам следващите инструкции на клуба и на лекарите“, обяви Попов.

Припомняме, че дългогодишният лидер на националния отбор реши да прекрати кариерата си на национално ниво в края на миналата година. Той бе разочарован от постоянните критики към него и съотборниците му и прекалено високите очаквания. Новият селекционер Георги Дерменджиев проведе няколко разговора с Ивелин, за да го разубеди да се завърне отново в отбора, но нападателят за момента е категоричен в решението си.

Top
>