Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕЛЕНА ПАРИШЕВА РАЗЧУВСТВА МРЕЖАТА ЗАРАДИ ИВЕЛИН ПОПОВ

ЕЛЕНА ПАРИШЕВА РАЗЧУВСТВА МРЕЖАТА ЗАРАДИ ИВЕЛИН ПОПОВ

елена-паришева-ивелин-попов

Едва ли има по-обичан мъж на света от доскорошния капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов. 32-годишният футболист получи много интимно обяснение в любов от своята половинка Елена Паришева. Певицата използва личния си профил във фейсбук, за да покаже на всички колко обича своя партньор. Поводът за това бе десетата им годишнина.

„Живот в скалите – обожавам това произведение и много други от Мария Лалева. В този ред на мисли, ако трябва да отговоря с една дума какви бяха нашите „10“, ще кажа ПЪТ!!! Едно пътуване, от първата стъпка рисково и опасно, можеше да се падне от високо. Но всичките тези години катерим нашата скала. И падахме, и ставахме, и болеше, и беше весело… от всичко по много!!!“, пише популярната попфолк изпълнителка за връзката й с Ивелин и продължава:

ЕЛЕНА ПАРИШЕВА ТРОГНА С РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД

„Най-важно в катеренето е опората, да има кой да те „подсигури“, да ти покаже правилната „хватка“, да те спре, да те повдигне, да те държи. След 10 години изкачване мога да кажа, че нашият път вече е „отвъд скалите“. Преживяхме, надживяхме, оживяхме и доживяхме с Любов… Обичам го и благодаря на Бог, че го имам. Честита годишнина, Душа моя“, гласи любовното словоизлияние на красивата Елена.

„10 години заедно! Всякакви други думи са излишни! Освен най-важните! Обичам те, любима!!!“, пък написа самият Ивелин Попов по повод годишнината, пише България днес.

Нападателят на руския „Ростов“ и певицата имат две дечица  Ивелин-младши, който е на 9 години и Емма, която се роди през 2016 година. Елена през август ще навърши 36 години. Тя е кака на Попов, който е 3 години по-малък от нея.

Top
>