Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕЛЕНА ПАРИШЕВА ТРОГНА С РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД

ЕЛЕНА ПАРИШЕВА ТРОГНА С РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД

елена паришева

Фолкдивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната си изповед. Пред Мариян Станков- Мон Дьо изпълнителката изля душата си и направи много лични признания, които на няколко пъти изпълниха очите й със сълзи.

Съпругата на футболиста Ивелин Попов с голяма болка се върна към фаталния 2 август 2008 година, в който нелепо загинаха двамата й братя. „Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили“, разказа фолкпевицата, едва сдържайки сълзите си. Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, навръх рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар.

„Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият“, добави разстроената изпълнителка.

„Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа“, каза хлипайки тя. Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви.той ми каза да я кръстя Ема „и всичко ще бъде наред“.

Top
>