Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕЛЕНА ПЛЮЕ „ЕРГЕНЪТ“, КОЕТО Я НАПРАВИ ИЗВЕСТНА

ЕЛЕНА ПЛЮЕ „ЕРГЕНЪТ“, КОЕТО Я НАПРАВИ ИЗВЕСТНА

евгени генчев елена. elena evgeni genchev elena

След като стана известна благодарение на скандалното риалити на бТВ „Ергенът“, класираната на второ място във втория му сезон интелектуалка Елена Сергова започна открито да плюе по формата. В най-новата социална мрежа – Threads, тя намекна, че участничките в него се избират по рейтинга им в социалните мрежи, като интелектът е последното, от което продуцентите се интересуват.

Ето какво написа Елена във въпросната мрежа, където профили вече имат почти всички родни знаменитости: „Ергенът“ 3 – разликата е, че вместо цици и джуки, ще гледаме остри езици и остроумия. Приликата – ще е все така повърхностно“.

ЕЛЕНА ВЕЧЕ НЕ МИСЛИ ЗА ЕВГЕНИ, ХВАНА СИ ГАДЖЕ

Не стана ясно какво мисли Елена за собственото си влизане в шоуто на бТВ и за мотивите да я изберат на фона на общата според мнението й липса на задълбоченост у момичетата, от която тя явно се разграничава.

Междувременно феновете на формата вече очакват в ефир третия му сезон, пише „Уикенд“. Той беше сниман през лятото, а излъчването му трябва да започне през февруари. Малко след това се очаква старт на кастингите за евентуално четвърто издание на риалитито.

Top
>