Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМАНУЕЛА ХВАНАЛА ГАДЖЕТО СИ С МЪЖ

ЕМАНУЕЛА ХВАНАЛА ГАДЖЕТО СИ С МЪЖ

емануела emanuela

Гадже изневерява на Емануела с мъж в новия й клип „Направо в коша“. Нестандартната ситуация за фолк екранизация е пресъздадена без излишни драми от страна на лирическата героиня. Напротив, тя праща прелюбодееца „в коша“.

От песента се разбира, че той е искал тройка. Първоначално почитателите остават с впечатлението, че желанието му е за лирическата героиня и нейна приятелка, която също присъства в клипа. Чак накрая се разбира, че предпочитанията на прелюбодееца са други.

„Мечта ми беше да ни събереш на тройка, но сексът ти е слаб – сега ти пиша двойка“, провокира Емануела още в първия куплет. Гаджето я лъже, че е болен. Приятелка пък й дава идеята да го изненада с торта.

ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА И ЕМАНУЕЛА ИЗБУХВАТ ПО ЖЕНСКИ НА СЛЪНЧАКА

Тук, естествено, има рекламно позициониране на известна верига сладкарници. Емануела влиза с тортата в дома на гаджето си. Вижда разхвърляни дрехи по земята и го заварва в леглото по боксерки. В този момент от банята излиза мъж.

„Изпращам те направо в коша – полети, добрата днеска става лоша да боли, така ми писна от паразити, такива скрити, парфюма дишай ми сега“, пее Емануела в припева.

Певицата не крие, че видеото е продиктувано от реална ситуация. Чалга звездата пояснява, че имала данни, че бивше нейно гадже й е кръшнало с представител на своя пол. Кой е той обаче, тя не уточнява.

Top
>