Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМАНУЕЛА СЕ ПОМИРИ С ТАНЦЬОРА КАЛОЯН ОТ „ДЕНСИНГ СТАРС“

ЕМАНУЕЛА СЕ ПОМИРИ С ТАНЦЬОРА КАЛОЯН ОТ „ДЕНСИНГ СТАРС“

емануела emanuela

Емануела, която смени двама партньори в „Денсинг Старс“, няма никакво намерение да се отказва от танците. Скандалната чалгаджийка показа как се носи по паркета с половинката на Мила Роберт от предаването Кристиан. Припомняме, че щерката на Ваня Щерева напусна танцувалното риалити предаване още в началото на април заеднос. Кристиан, с когото танцува от първия ден.

Емануела от своя страна стартира участието си в „Денсинг Старс“ с Иван. След като стана ясно, че между двамата са пламнали чувства, той се оттегли от шоуто, а фолкзвездата продължи напред с Калоян. Певицата гневно отричаше слуховете, че е станала причина за семейни проблеми с жената на Иван, а в интерювто си след отпдането винаги заявяаше „Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ!“ и така жестоко обиждаше Калоян.

ЕМАНУЕЛА СИ СКЪСИ ОЩЕ НОСА

В отговор Иван и Калоян показаха топли отношения на полуфинала на шоуто ин атриха носа на синеоката мъжемелачка. Те демонстрираха близост и чудесно настроение след хантастичното изпълнение на олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тедоор, с коетос е бориха да продължат към големия финал, пише „Уикенд“.

След като двойката слезе от сцената, професионалните танцьори я посрещнаха възторжено. Калоян спонтанно прегърна Иван и победоносно вдигна във въздуха ръка, свита в юмрук.

ЕМАНУЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖАЛИ ИВАН

Оттогава Емануела не е обелвала дума и за двамата, но явно не е забравила обидата. Затова сега танцува с Кристиан в неговата школа. Той също е щастливо обвързан от години. Занимава се със спортни танци от 6-годишен и така до днес. Мачото е двукратен шампион на България, който стига до топ 20 на световната ранглиста за младежи, представя България на две световни и две европейски първенства. Днес преподава латино танци.

Top
>