Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА СИ КУПИ 1 МИЛИОН ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

ЕМАНУЕЛА СИ КУПИ 1 МИЛИОН ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

емануела emanuela

Емануела е най-популярната българка според броя последователи в социалната мрежа инстаграм. Фолк певицата има 1 млн. последователи, които са повече и от тези на Николета Лозанова, както и Александра Богданска.

Брюнетката с изумрудени очи си е купила последователите, които не са реални. По-голяма част от този 1 млн. са фейк профили, като за 10 евро можеш да си купиш поне 2000 последователи, пише Лупа. Фолк дивата е броила по-малко от 1000 лева за да стане българката с най-много фенове.

ПАЙНЕРКИТЕ СЕ СЪБРАХА НА ЧРД НА ЕМАНУЕЛА, ЕТО КОИ УВАЖИХА

„Емануела е популярна, ама не чак толкова. Няма как да е събрала истински 1 млн. хора. Абсурд! Григор Димитров има 1 млн. последователи, но е световноизвестен, за разлика от тази певица“ – коментират в светските среди.

Музикалната кариера на Емануела започна през 2006 година, когато подписа договор с музикална компания „Ара Мюзик“. Дебютният ѝ албум излиза на пазара през май 2008 г. и носи заглавието „Запознай я с мен“. Най-голям успех постигат песните: „Нищо мъжко“, „Дълго, сладко“, „Мили мой, ангел мой“, „Да си плащал“ и „Запознай я с мен“.

Top