Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА ЗАБЪРСА ГОДЕНИКА НА АНЕЛИЯ?

ЕМАНУЕЛА ЗАБЪРСА ГОДЕНИКА НА АНЕЛИЯ?

емануела emanuela

Анелия и Любомир Захаринов щяха да се женят. Да, да, очакваше се това да се случи към август. Вместо това обаче двамата се разделиха още преди месеци и тази, която отново остана потърпевша и ближеща рани, е Анелия.

Видно беше още навремето, че певицата е тази, която повече обича в тяхната връзка. Тя, която никога не е говорила за гаджетата си, камо ли да ги покаже, манифестираше публично връзката си с Любо. Вярвайки, че той е мъжът за нея и че двамата ще остареят заедно. Нещо повече – прехвърлилата 40-така певица сериозно заговори и за дете, което иска да роди на „принца“ си. А преди това винаги е казвала, че щерка й Ивон Динева й е предостатъчна и не иска повече деца.

АНЕЛИЯ НЕ ИЗДЪРЖА, ТРЪГНА НА ПСИХОЛОГ

Краят на любовта на Анелия и Любо дойде по негова вина, той поискал да се разделят. Втръснало му, уплашил се, каквото и да се изтъква като причина, истината е една – не я е обичал достатъчно. Не стига това обаче, ами Захаринов се показа пълен гадняр.анелия anelia

Близки до обкръжението му разкриха скандално преди дни, че той се нахвърлил да сваля не коя да е, а колежката на Анелия – Емануела. Дали сериозно, или просто за да я пробва за забавление, няма значение – самият факт е достатъчно гнусен и жалък.

„Ти, комплексар нещастен!!! Жалка твар!! А аз, глупачката, да се кълна в любовта ни… що за идиотка съм била?!?“, почти в истерия крещяла Анелия пред приятели като научила. И има си хас да не беше го направила…

Top
>