Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА С БЕЗУМНО ОПРАВДАНИЕ: НАКАРАХА МЕ НАСИЛА ДА ГАВРЯ МОМЧЕТО

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА С БЕЗУМНО ОПРАВДАНИЕ: НАКАРАХА МЕ НАСИЛА ДА ГАВРЯ МОМЧЕТО

чеченеца емили checheneca emili

„Накараха ме насила да участвам в гаврата. Аз не исках, но ме заплашиха. Тошо Куката ме накара насила да водя момчето на каишка. Преди това искаше да водим друго момче“. Това заяви пред „България Днес“ Емили Тротинетката по повод появилото се в социалните мрежи скандално видео, в което е заедно с интернет персонажите Чеченеца и Тошо Куката.

На клипчето се вижда как Емили води момче на каишка, което лази и лае сякаш, влизайки в ролята на куче. След това тя го кара да сяда, подвиква му „дай лапа“ и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА ИСКА ВСЯКА ВЕЧЕР ДА СПИ С РАЗЛИЧНА ЖЕНА

Според публикация във Фейсбук става ясно, че момчето, което влиза в ролята на куче, е със специални потребности. За това разказа Милен Готи в своя фейсбук профил и сподели, че учителка на въпросното момче се е свързала с него.

„С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности… Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца… Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО“, пише Милен.

Вълна от недоволство заля социалните мрежи, а виновните бяха арестувани.

Top