Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИ С ТРОТИНЕТКАТА ОСТАВА САМО ЕМИЛИ, ПРОДАВА Я

ЕМИЛИ С ТРОТИНЕТКАТА ОСТАВА САМО ЕМИЛИ, ПРОДАВА Я

emili емили

Емили с тротинетката, както стана известна в социалните мрежи, остава само Емили. Трансмомичето е решило да се раздели с превозното си средство, с което предизвика фурор в интернет. За това съобщи приятелят й Тихомир във фейсбук.

„От днес ( 30 август 2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди! Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!“, написа тя.

Емили сподели, че е взела това решение, след като е била привикана в КАТ за пореден път. Трансдамата заяви, че е била глобена три пъти и окончателно ще се раздели с тротинетката си, пише „24 часа“.

ЕТО Я ЕМИЛИ С ТРОТИНЕТКАТА КАТО МОМЧЕ

„Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Много извинявайте за простотиите, които върших на пътя!“, пише още тя.

Трансмомичето заяви, че няма да се откаже от екстремното шофиране и другия месец се записва на курсове за мотор – категория A2.

„На пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор“, заяви тя.

Top