Вие сте тук
Начало > Музика > ЕМИЛИЯ ОТЛОЖИ ПРЕМИЕРАТА НА АЛБУМА

ЕМИЛИЯ ОТЛОЖИ ПРЕМИЕРАТА НА АЛБУМА

емилия-emilia

Поп фолк фурията Емилия взе решение да отложи премиерата на новия си самостоятелен албум „Акула“. Първоначално проектът, който ще се разпространява под формата на двоен компактдиск и флашка, трябваше да излезе на музикалния пазар на 13 ноември.

“Дни преди обещаната дата за промотиране на толкова чакания ми албум – толкова емоции, толкова желание и радост бушуваха с наближаването на датата и пак вируса ни връхлетя с нова огромна сила. Исках и имах огромното желание да се случи нещо хубаво за мен и за моите почитатели, но всичко за промотирането и разпространението на продукта е свързано с много срещи и масови контакти, които искам да избегна“, съобщи Емилия.

ЕМИЛИЯ СЕ ПУСНА БЕЗ ГРИМ

„Имайки предвид обстановката и всичко около нас, нищо няма да бъде така, както трябва. Смятам, че на този етап ще бъде по-добре да отложа излизането на “Акула” за 1 декември – дай, Боже. Извинявам се на всички, които като мен нямаха търпението да настъпи този ден. Вярвам,че ще срещна разбирателство и всичко ще си дойде на мястото“, сподели изпълнителката на „Смелите си имат всичко“.

Емилия уточни, че проектът „Акула“ е много важен за нея, тъй като не е пускала поп-фолк албум от осем години насам.

Top
>