Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИЯ ПРОГОВОРИ В ОТКРОВЕНО ИНТЕРВЮ

ЕМИЛИЯ ПРОГОВОРИ В ОТКРОВЕНО ИНТЕРВЮ

емилия-emilia

Поп фолк певицата Емилия е най-слушаният и гледан български изпълнител в YouTube и Spotify – постижение, на което са способни много малко артисти. След известно отсъствие в социалните мрежи и временно затишие тя поговори пред LadyZone за успехите, семейството и новите проекти.

Здравей, Емилия! Къде те намираме, как се чувстваш?
Здравейте! В момента съм си вкъщи. В тази ковид ситуация е нормално да ме намирате вкъщи. Почти никъде не излизаме със семейството ми. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки един млад човек не ми харесва тази ситуация – свободата ми да е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине.

Как прекарахте лятото цялото семейство? Как са децата ви?
От 2 години, откакто съществува пандемията, не сме излизали извън страната. Правихме кратки почивки, бяха различни, но не както преди, когато бяхме свободни и можехме да планираме всичко. Децата не са много щастливи от факта, че не можем да пътуваме, но и те разбират ситуацията.

Наскоро дъщеря ти Мира навърши 5. Как отбелязахте празника?
Преди рождения ден на Мира й направихме кръщене. Беше голям празник и за нея, и за нас. Непосредствено след това беше рожденият й ден, затова решихме да го отпразнува в детската градина с нейните приятели.

ЕМИЛИЯ И ДЕНИС ТЕОФИКОВ ПОДГОТВЯЛИ ДУЕТ СЪС ЗВЕРСКИ КЛИП

През последните години доста промени стила си, започна да правиш и поп песни, а същевременно поп фолк проектите ти сякаш носят още по-голям заряд. На какво се дължи всичко това?

Откакто мъжът ми се появи в живота ми (Жорж Башур – б.а.), и аз се промених, и кариерата, и мисленето ми. Станах по-уверена, спокойна, свободна да правя това, което мога най-добре. През годините винаги трябваше да се съобразявам с нещо и да поставям рамки заради дадени обстоятелства. Сега всичко зависи от мен и моя екип. Казвам екип, защото зад гърба ми стоят не малко хора, на които разчитам и които смятам, че всеки един изпълнител, който държи на работата си, трябва да има. Екипът ми е от хора професионалисти, които са доказани в областта си.

Какви усилия се изискват, за да се превърнеш в най-слушания и гледан български изпълнител в YouTube и Spotify?
Тук искам да благодаря за този въпрос, защото това не е само комплимент към мен като изпълнител, това е и голямо признание за всички, които са работили за осъществяването на последните ми няколко проекта. Казвам проекти, защото те наистина са такива. От три години насам всичко, което представям, се планира и се следват определени концепции за дадена песен. Нищо не е случайно – всичко е свързано с много екипна работа!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online)

В България си единственият артист с толкова подробен и поддържан YouTube канал. Никой изпълнител не предоставя на публиката такива бекстейдж видеа, както и толкова качествени стари материали. Отделяш ли специално време за канала и сама ли решаваш как да протича поддръжката му?
Благодаря много за тази оценка! Тук с риск да се повторя ще кажа, че с екипа ми държим много на качеството и държим да представяме на нашите последователи всички важни неща, свързани с мен, по най-съвременния и модерен начин. Разбира се, с голямо вълнение участвам във всичко, което се публикува в моите социални мрежи. Навсякъде могат да ме открият като emilia.online: Инстаграм, Фейсбук, YouTube и официален уебсайт – emiliaonline.bg.

ЕМИЛИЯ ПОКАЗА ПАЛАТА, В КОЙТО ЖИВЕЕ

Кои са любимите ти социални мрежи и как те присъстват в живота ти?
Любимата ми социална мрежа е Инстаграм. Там прекарвам най-много време. Не мога обаче да не призная, че моят YouTube канал, ме прави изключително щастлива, защото там е моята музика. Там е артистът Емилия, там е човекът Емилия.

Кои са местата, на които би искала да се развиваш като изпълнител?
Не познавам изпълнител, който се занимава професионално, да не иска музиката да бъде харесвана от колкото се може по-голяма аудитория. До колкото повече хора достига, толкова по-удовлетворена се чувствам от това, което правя. Разбира се, България винаги ми е на първо място. Оттук съм започнала и за България творя най-много. През годините съм харесвала винаги различни стилове музика, старала съм се да включвам в програмата си чуждестранна музика, която на мен ми харесва.

След като мъжът ми се появи в живота ми, той ме подкрепи да запиша нещо различно за моята публика. Тогава записах „Adrenalina“, след това дойде „Djeale“ и така в Румъния направихме неочакван за мен фурор с тези песни. Имах покана от техни медии да участвам в телевизионни предавания и имах възможност сама да се убедя колко са успешни песните ми там. В момента живеем във време, в което социалните мрежи дават възможност музиката ни да бъде чута в цял свят. Затова ще продължавам да правя хубава и различна музика.

ЕМИЛИЯ ИЗДАВА НОВ АЛБУМ НА ФЛАШКА

Вкарваш много иновации в проектите си – в края на миналата година пусна албума си „Акула“ на флашка, което до момента все още е не е повторено от друг изпълнител. Ще продължиш ли да развиваш това и занапред?
Това е нашата идея да бъдем иновативни, да бъдем винаги крачка пред другите. Да бъда интересна и различна за всички мои почитатели, които са с мен още от първия миг, в който са ме чули и видели и ми вярват и до днес. Както и за всички, които тепърва се запознават с мен, искам да очакват неочакваното.

А скоро можем ли да очакваме и нов албум от теб?
При Емилия нищо не е невъзможно. 😉

Песента ти „Турбуленция” се превърна в хита на лято 2021. Разкажи ни малко повече за нея.
За “Турбуленция” не мога да разказвам малко. Такава песен не се създава случайно и често. Знаех, че “Турбуленция” ще бъде хит и ще има успех. Бях сигурна в това, но не знаех, че ще бъде чак толкова ГОЛЯМ ХИТ и ще има толкова голям успех за целия ми екип.

В клипа изглеждаш ослепително, а визиите са страхотни!
Благодаря! Цветомир Горанов…..

Имаш ли любими аутфити и какви тоалети държиш да имаш в гардероба си?
В гардероба си имам всичко. Иначе в ежедневието си съм на настроения. Понякога искам да се облека много удобно и никой да не ме забележи на улицата, понякога искам да се облека така, че всички да ме забележат. 🙂 На сцената ролята е важна.

ЕМИЛИЯ: ДЪЛЖА ВСИЧКО НА МАЙКА СИ

Как се роди TikTok трендът “Турбуленция”? Kой го измисли? Досега може би нямахме толкова масова консумация на TikTok танц в България?
Валери Милев, режисьор на „Турбуленция“ и хореографката на балет „Fame“ Венцислава Станковска – те са хората, които сглобиха целия TikTок тренд.

От няколко месеца не си толкова активна в профилите си, отмени и участията си. Ще ни разкриеш ли каква е причината?
За всяко нещо, разбира се, има причина. Ще я споделя, когато му дойде времето.

Ще ни разкажеш ли за големите и малките победи в живота си?
За мен сред големите победи в живота ми е, че намерих любовта на живота си. Има хора, които никога не я срещат. Другата победа са децата ми, моето семейство, моите приятели, всички хора, с които работя, и хората, които са в моето обкръжение. Благословена съм с тях. И музиката, която имам свободата да правя…
Малките победи в живота ми са уроците, които съм си взела от хората, които са преминали през него и поради една или друга причина вече не са част от него.

Какво ти беше най-трудно да постигнеш в кариерата си?
Да повярвам в себе си.

Какво те вдъхновява да започнеш деня си с усмивка?
Да чуя и да видя семейството си. 🙂

А какво те вдъхновява като жена?
Истинските жени.

Има ли нещо, което не съм те попитал, а смяташ, че е важно да споделиш?
Не ме попитахте дали съм бременна… (смях)

Top