Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМРАХ ПАК СРАМИ ФАМИЛИЯТА, УЧАСТВА В УЛИЧНИ ГОНКИ

ЕМРАХ ПАК СРАМИ ФАМИЛИЯТА, УЧАСТВА В УЛИЧНИ ГОНКИ

емрах emrah

В опасни и незаконни автомобилни гонки участва малкият на Тони Стораро – Емрах. Братът на Фики си урежда състезания с други хлапета, които притежават мощни коли.

Малкият Стораро твърди, че сам си подарява лъскавото беемве, което е 700 коня, за рождения си ден. Цената на колата е около четвърт милион лева.

При една от незаконните гонки Емрах развива смъртоносната скорост от 174 километра в час. А на всичко отгоре в колата има 4 души.

Емрах се „дърпа“ с чисто нов „Мерцедес“, управляван от негов връстник. Двамата дълго време спорят в мрежата коя кола е по-бърза. И накрая решават да проверят – като си спретнат гонка в малките часове на деня, когато по Околовръстното шосе в София няма толкова много автомобили, пише България днес.

Състезанието се състои преди дни, а Емрах излиза победител. Малкият Стораро, опиянен от големия си триумф, не спира да се фука в личния си профил.

Самият изпълнител качи клип в социалната мрежа, на което ясно се вижда как управлява беемвето с бясна скорост. Младият певец бе остро критикуван за деянието си и премахна видеото. Въпреки това Емрах не си взема поука. Вчера (б.а. сряда по обяд) наследникът на Тони Стораро си уреди нова гонка, която трябваше да се състои по-късно.

ЕМРАХ СЕ УРЕДИ С БМВ ЗА 20-ИЯ РОЖДЕН ДЕН

Според Закона за движение по пътищата за бясното си каране книжката на Емрах трябва да бъде отнета. Там е записано, че при превишаване с над 50 км/ч следва глоба от 700 лева, както и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.

„България Днес“ опита да се свърже с родителя на Емрах Тони Стораро. Ала Човека глас цял ден не отговори на телефонните обаждания на редакцията. Малкият му син също не бе открит за коментар по темата.

Top