Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМРАХ СЕ ЗАГАДЖИ С УЧЕНИЧКА, ОПИПВА Я В МОЛА

ЕМРАХ СЕ ЗАГАДЖИ С УЧЕНИЧКА, ОПИПВА Я В МОЛА

емрах emrah

Емрах Стораро най-сетне се отказа да върти любов с каки и реши да се прехвърли на непълнолетни девойки. Той бе забелязан в столичен мол, а компания му правеше красива туркиня. Най-малкият от клана Стораро ходеше тежко, тежко, въпреки че е едва 60 килограма барабар с дрехите си. 19-годишният младеж най-демонстративно пушеше електронна цигара из мола, гледайки с поглед „кой съм аз“.

Така той нарушава забраната за пушене на закрити места, но вместо да се притеснява, гордо парадира с този факт. Емрах се оглеждаше дали хората го разпознават, но за негово огромно съжаление почти никой не го отрази, пише Уикенд. Новата приятелка на чалгаджията е още ученичка, но е млада и красива туркиня. Явно синковецът е послушал баща си Тони Стораро да си хване жена от тяхната религия, на неговите години и задължително да е девствена.

ЕМРАХ ГО РАЗДАВА ТЕЖКО, ВКАРА ДВЕ МАЦКИ В ЛЕГЛОТО СИ

Е, последното не го е спазил, съдейки по това как я опипва по задните части. Най-малкият Стораро хищно обарваше девойката, на която явно й допадаше и дяволите се усмихваше.

„Тони Стораро ще бере големи ядове с малкия си син. Скандалът с Теди Александрова беше нищо пред това, което го очаква, защото са го разглезили много! За разлика от Фики, който е добре възпитан и винаги отдава уважение на по-големите и знаещите от него, брат му е тотално леке“, коментират посетите в търговския център.

Top