Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМРАХ СТОРАРО ПОКАЗА ЖИЛИЩЕТО СИ ЗА 1 МИЛИОН ЕВРО

ЕМРАХ СТОРАРО ПОКАЗА ЖИЛИЩЕТО СИ ЗА 1 МИЛИОН ЕВРО

емрах emrah

Братът на Фики Стораро – Емрах наскоро показа къде живее пред сайта vbox7, а видеото предизвика много коментари в социалните мрежи. Младият певец го раздава като малък крал, защото целият му апартамент е буквално позлатен в комбинация с бяла кухня, хол и мебели.

Луксозният му дом е обзаведен изцяло от дизайнера на турския президент Реджеп Ердоган. Мебелите и златото в дома са за над милион лева, а самият имот и хонорара на дизайнера струват още милион. Общо апартаментът на най-младия певец от клана Стораро е излязъл 1 млн. в евро.

„Кич и безвкусица, и ако това е дизайнерска работа….някой много го е излъгал“, обаче е заключението на феновете.

Емрах не крие, че е свободен и в момента няма гадже, но пък не крие, че си прави домашни партита и се среща с момичета. Всичко това е напълно в реда на нормалното, но той все пак отбелязва, че се опитва да не прекалява.

Емрах е категоричен, че иска жена, която да е домакиня и да обича реда, както той. В спалнята му обаче не влиза всяка втора, но Емрах сподели, че повече спи, а гостенките идват рядко. Е, рядко, но сме чували от достоверни източници, че излизат не просто доволни, а прекалено доволни.

ЕМРАХ СТОРАРО ДРУСА КЛЬОЩАВ ЗАДНИК НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

От кадрите става ясно, че момчето няма богат речников запас. Сайтът Лупа избра най-крилатите фрази на младия певец, който има средно образование и дори мислеше да учи висшО.

Ето и част от култовите изказвания на Емрах:

Тук си прекарвам най-свободното си време
Не готвя, защото мъжете по принцип не готвят, а аз се имам за мъж
Аз не чистя, все пак има жени за това
Моите дрехи трбва да са чисти, нали съм певец
Тук е това, стаята за обувките ми
Правя си купончета вкъщи, но гледам да е в ограничението, т.е. колкото може, толкова

Около 30 пъти повтори „нали“, явно е любимата му дума

Top
>