Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БРАВО: ЕНДЖИ КАСАБИЕ НАМЕРИ РАБОТА НА МЪЖА СИ (СНИМКА)

БРАВО: ЕНДЖИ КАСАБИЕ НАМЕРИ РАБОТА НА МЪЖА СИ (СНИМКА)

енджи-касабие-рабих

След години лутане между България и Ливан Енджи Касабие явно смята да пусне корени у нас, след като преди няколко месеца роди тук своето първо дете. Диетоложката в момента съвместява кариерата с отглеждането на бебето. Тя вече успя да намери работа и на мъжа си, за да не се свива той вкъщи като заврян зет.

Доскоро основно задължение на силната половинка на Енджи – манекена Рабих Ел Зейн, беше да изпълнява ролята на украшение на своята жена. Докато докторката се трепеше да обикаля България бременна, а след това – и с бебе на ръце, за да прави консултации на пухкавелки, които искат да отслабнат, той се въртеше изискано около нея и й правеше компания.

Явно обаче тези дни на безметежно вършене на нищо вече са отминали за красавеца и той се е хванал на работа, пише Уикенд. Полето на дейност, което избрал, съответства на статута му на бивш Мистър Ливан, а именно – киното.

Той обаче поне засега не се изявава като актьор, а като персонален треньор на актьори. Рабих е започнал работа в студио „Бояна“.

Там се грижи за добрата форма и тренировките на холивудските звезди, които идват у нас, за да снимат филмите си.

Преди дни мачото показа снимка с една от своите първи ВИП клиентки. За широката общественост лицето й може би изглежда непознато, но тя е сред най-популярните индийски актриси, които снимат в холивудски продукции. Името й е Алиа Абхат. Персоналният й треньор я нарича „най-добрата индийска актриса“, като в същото време пояснява, че в момента младата дама се подготвя за снимки на нов филм.

Явно затова й се налага да влезе в идеална форма, а самият той е човекът, който се грижи тази цел да бъде постигната. Самата Енджи има доста сериозен опит във филмовите студиа в „Бояна“. Преди години това беше основното място, където тя развиваше своята дейност на диетолог.

Ливанката се грижеше за здравословното меню на почти всички холивудски величия, които работеха у нас, включително Силвестър Сталоун, Джейсън Стентъм и Жан Клод Ван Дам.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Training session with the best indian actress @aliaabhatt preparing for a new movie 📽🎬

Публикация, споделена от Rabih El Zein (@rabihelzeinofficial) на

Top