Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ ТРУДЕН ПЕРИОД СЛЕД РАЖДАНЕТО

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ ТРУДЕН ПЕРИОД СЛЕД РАЖДАНЕТО

енджи-касабие-рабих-ел-зейн

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 3 години мечтата й за наследник се сбъдна. Сега със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син. Семейството обаче не крие, че се е сблъскало с трудности и след раждането. Диетоложката разказва, че с дългогодишния й партньор се отдалечили емоционално, защото тя била твърде заета с бебето и с кариерата си, но все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно.

Експертката по здравословно харнете споделя, че след появята на детето е изживяла по-натоварен период и не е имала много време за мъжа си. По думите й обаче любовта им продължава да съществува.

„Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, в която човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва“, коментира звездата от „ВИП Брадър“.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ЗАМЕНИ АБУ ДАБИ С ПЛОВДИВ

И допълва, че не ревнува благодарение си нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Господ ми го е подарил, а ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра“.

Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първият път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват.

„Може би това изпитание ми е пратено от Господ. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки“, коментирала е Касабие.

По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявят небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти.

„Вниманието към пациента е по-важно от парите, които взимаш от него! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!“, категорична е красива блондинка.

РАБИХ НА ЕНДЖИ КАСАБИЕ ТРЪГНА САМ ПО ПАРТИТА

За щастие, тревогите й свършват, след като на бял свят се появява синът й Райън. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото през първите месеци бебетата са изключително сензитивни и усещат всичко.

„Детето е спокойно, защото и аз съм спокойна. Не ме е будил през нощта. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих“, отсича Касабие.

Тя иска да възпита истински мъж и не позволява глезене и разпуснато поведение на наследника си. Учи го да е самостоятелен, за да може някой ден, когато порасне, да се справя със замах с житейските предизвикателства, пише Уикенд.

За Енджи и Рабих е важно да дадат на сина си добро образование. „Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си“, коментира гордата майка.

Въпреки че е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Убедена е, че затлъстяването най-често е причинено от стреса и липса на любов към себе си. Самата тя също е страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците.

Ето какво е споделяла диетоложката: „Стомахът ми се подуваше ужасно. Допитах се до много гастроентерелози относно моя проблем, но те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах максимално да се пречистя и да променя начина си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при повечето хора идват от силен стрес. Друга причина е храненето на големи интервали от време“.

Top
>