Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРИЗНА ЗА ГОЛЯМА СЕМЕЙНА ТРАГЕДИЯ

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРИЗНА ЗА ГОЛЯМА СЕМЕЙНА ТРАГЕДИЯ

енджи-касабие-рабих-ел-зейн

Тежка участ има семейството на Рабих ел Зейн – съпруга на звездната диетоложка Енджи Касабие. Вече няколко години няма нито следа, нито вест от брата на носителят на титлата „Мистър Ливан“ и роднините му не знаят въобщи дали е жив.

Това призна самата Енджи в „На кафе“. „Той е в неизвестност известност от 6 години. Заради това тя много се поболя. Преди сватбата ни получи сърдечен удар. Ние искахме да отложим събитието, но тя не ни позволи. А отношението на мъжа ми към семейството му, към майка му най-вече, е това, което най-силно ме впечатли в него. Дори съм му казала, че искам да предадем неговото възпитание и на нашия син“, разкри Касабие.

Братът на Рабих е бил талантлив музикант, свирил е на китара, също като баща им.

5 ГОДИНИ СЛЕД СВАТБАТА: ЕНДЖИ КАСАБИЕ ВЯРВА В ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

Енджи показа и семейни ценности, предавани в рода на Ел Зейн поколения наред. Бижутата той подарил на Енджи още на третия месец, когато вече бил категоричен, че вижда бъдещето си с нея.

„Колието е от прабаба му, златно е, правено е ръце. А годежният пръстен е от баба му. Много са ценни за мен. Аз обичам антиките. Не е въпросът колко е скъпо бижуто, а какво носи в себе си“, добави Енджи.

Top