Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ БИЛ СЕЛСКО МОМЧЕ, ОРЕ С ТРАКТОР И ПЛЕВИ

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ БИЛ СЕЛСКО МОМЧЕ, ОРЕ С ТРАКТОР И ПЛЕВИ

evgeni genchev евгени генчев

Най-желаният мъж – виртуозният пианист Евгени Генчев, за чието сърце се борят тазгодишните красавици в романтичното шоу „Ергенът“, е отраснал на село.

Нашенецът, който от години живее и работи зад граница, е бил пръв помощник на своите дядо и баба, от дадени на градинарството. Като ученик той обожавал да плеви градината, да сади зеленчуци, да оре земята с домашния трактор.

Като всяко дете вече известният български музикант има своя бурен нрав. Белите никога не са м били пръв приятел, но пакостите за забавления са били абсолютната му сила. Никога не е има спор с възрастните, които забелязват потенциалът му рано.

ЕВГЕНИ ЩЕ ПУСНЕ ЕЗИК НА ЕДНА ОТ ЕРГЕНКИТЕ

По клавишите се пали на осем години.

Случайно чува, че някой свири на пиано от съседската къща. Остава дълго време да слуша, след това отива на гости, а след няколко часа е категоричен, че иска родителите му да го запишат на пиано. Още тогава те знаят, че малкият Евгени е намерил своя път. Отделят необходимото време и средства, за да можем малчуганът да се посвети на изкуството.

По това време той едва ли подозира, че един ден ще излезе на една и съща сцена с величия като Том Джоунс и Лейди Гага. Изнася концерти на няколко континента и е носител на 15 международни отличия, пише „Галерия“. Евгения е завършил престижния лондонски колеж по изкуствата „Гилдхол“.

Top
>