Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЕРОС: И БЕЗ ИМПЕРИЯТА НА ПАЙНЕРА МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ УСПЕХ

ЕРОС: И БЕЗ ИМПЕРИЯТА НА ПАЙНЕРА МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ УСПЕХ

Ерос е новоигряващ изпълнител, който наскоро дебютира с първото си попфолк парче, което е озаглавено „Бягай по-добре“. В него се включва ексцентричната Цветелина Грахич. Певецът е родом от Плевен, но от години живее в Германия.

-Получи доста поздравления за дебютната ти песен и постигна голям успех. Радваш ли се за което?

-Първо искам да благодаря на FamousBG, че се интересува от мен и всичко, което касае мен и моите фенове.
Ако трябва да бъде честен, песента я имам повече от месец в телефона си и всеки ден се чудех дали да я пускам, бях много несигурен, но просто в България попфолкът е много критикуван жанр и аз, като всеки нов изпълнител се страхувах от провал.. но стана нещо неочаквано за мен.
12243068_1034478679946649_7679407142164123128_nПесента се хареса много, получих много поздравления от познати и дори непознати хора. Имам вече и доста фенове, за което много се радвам!

-След появата на парчето заяви пред нас, че ще снимаш и клип към него. Работиш ли над реализацията му?

За видео реализация мислех още при пускането на парчето, но сега смятам, че е ненужно, защото вече доста хора са запознати с нея и ще се слуша еднакво, дори и с клип. Според мен ще са пари на вятъра, ако заснемем видеоклип, а и мога да изброя много хитове, който не са заснети, а са пуснати само със слайдшоу.

-Как реши да включиш Грахич в проекта?

-Цвети е уникална като човек и като певица. С нея се запознахме на концерт в Испания през 2012 година и до днес поддържаме приятелски взаимоотношения. Бях й споделил идеята ми да реализирам парче и я помолих да изпее едни вокали в песента. Получи се така че в крайна сметка ни хареса как се получаваше проекта и така се „роди“ „Бягай по-добре“.

13254170_1065969396797577_8384696741497529238_n-За 3 дни парчето регистрира 40 000 гледания. Какво мислиш за този успех?

-За успеха, който регистрира песента просто не знам какво да кажа. Аз не съм като повечето изпълнители, които гледат много сериозно на гледанията, но сега усетих какво е чувството. Просто нямам думи. Вече мина една седмица и имаме почти 100 000 гледания, за което мога само да се радвам. Така доказваме, че и без „империята на Пайнера“ и без да си купуваме гледания, може да се постигне това!.И вървим нагоре с всеки изминал час. Благодаря, че слушате „Бягай по-добре“!

-Подготвяш ли и други проекти?

-Разбира се, дори първо пред FamousBG ще разкрия, че създадох нова песен, която ще промотирам малко преди рождения си ден. Тя се казва „Ще се молиш“. Също така имам записан дует с изпълнител, който за сега ще запазя в тайна.

One thought on “ЕРОС: И БЕЗ ИМПЕРИЯТА НА ПАЙНЕРА МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ УСПЕХ

  1. Super pesnichka prodaljavai na pred ti si straxoten talant ero

Comments are closed.

Top
>