Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕСМЕР САМА НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

ЕСМЕР САМА НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

Най-тъжният рожден ден в своя живот прекара доскорошната половинка на Благо Джизъса – Есмер. Красивата рускиня навърши 26 г., но вместо пищно парти се отчете със скромен купон в караоке бар. Компания правеше приятелка на невероятната хубавица.

Есмер не пропусна да се снима, но изкуствената усмивка беше разчетена от последователите в социалните мрежи. Тя беше принудена да слуша музикалните изпълнения на сериозно почерпени с водка посетители. В полупразното заведение Есмер си позволи няколко коктейла. Тя получи красиви букети с цветя от най-близките си приятели.

Разводът между Благо и Есмер се превърна в светската новина за 2018 г. Самият футболист призна за края на връзката, от която се роди третото дете на Георгиев – Елай.

Любопитното е, че Есмер и другият син на Джизъса – Давид, са родени на една и съща дата.

„Честит рожден ден, принце мой – посвети Благо публично съобщение до Давид. – Нека БОГ винаги да бъде с теб и бъде твоя закрила. Много, много, много те обичам, тати“,

Давид е рожба от дългогодишната любов на Джизъса с гимнастичката Христина Витанова. Двамата имат и дъщеря Йоанна.

Есмер е започнала тотална промяна след раздялата с българина. Тя изруси много светло косата, която преди това беше ярко черна. Красавицата се завърна и към своята стара страст – танците. Освен това тя беше привлечена за рекламно лице на маркови дрехи, пише „България днес“.

Близки на Есмер са категорични, че тя е преживяла много тежко развода с Благо Георгиев. По време на техния съвместен живот рускинята на няколко пъти демонстрираше, че ще се стигне до края. Тя триеше снимки на Джизъса от своите социални мрежи и пускаше загадъчни послания за липса на любов и изоставена жена.

Ходещата Икона се опита да запази добри отношения с Есмер дори и след края на брака, който продължи две години и половина. Благо реши да не предявява претенции към съвместните активи, които според закона трябваше да се разделят 50 на 50. Двамата притежават луксозен ресторант в центъра на Москва и клиника за естетична хирургия, твърдят близки на футболиста. Джизъса реши като опрощение за разваления съюз пред Господ да направи посещение на остров Атон по Великден.

Top