Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА ТРЪГНА НА ЛОВ ЗА МЪЖЕ

ЕСМЕР НА ДЖИЗЪСА ТРЪГНА НА ЛОВ ЗА МЪЖЕ

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер, го зачеркна от живота си и е готова за нова връзка. Рускинята, която се развежда с ексфутболист, не иска нищо да я свързва с него. Още повече фамилията.

Есмер официално заряза името Георгиева, която прие след сватбата си с Благо. След раздялата с футболиста тя скоростно си върна моминското Омерова, с което стана известна в света на спортните танци. С тази фамилия Есмер се представя и в социалните медии от две-три седмици насам.

Бившата футболна половинка, подобно на Георгиев, тръгна на лов. Докато екснационалът обикаля чалготеките в София, Есмер си търси нов мъж из клубовете в Москва. Всяка вечер мацката е в различно известно заведение за латинотанци в руската столица. Компания й прави нейна близка приятелка.

Ако се съди по подаръците, които Есмер показва, явно вече има поне един обожател. Предстои да разберем дали рускинята скоро ще започне нова връзка или е решила само да се забавлява. Подобно на бившия й, който е като отвързан в София, пише „Sportal“.

След раздялата си с Благо Есмер се върна и към голямата си любов – аржентинското танго. Омерова, която вече е и блондинка, отново е в залата. Там тя танцува с различни партньори. Изпълненията са повече от страстни, показват качените от Есмер клипове. След това вечер следва обиколка на специализираните клубове по латинотанци, където бившата вече жена на Джизъса е във вихъра си.

ДЖИЗЪСА ЗАПЪХТЯН И С КОТЕШКИ ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

Top