Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО ГИ ОСНОВНИТЕ ТЕМИ ЗА СПОР В ЕДНА ВРЪЗКА. РАЗПОЗНАХТЕ ЛИ СЕ?

ЕТО ГИ ОСНОВНИТЕ ТЕМИ ЗА СПОР В ЕДНА ВРЪЗКА. РАЗПОЗНАХТЕ ЛИ СЕ?

family dispute

Всеки проблем си има решение и не мислете, че сте единствената двойка, която се кара за щяло и нещяло. Това са 5-те проблема, които изникват при почти всички двойки.

1. Мъжът не помага достатъчно в домакинството. Жените умират да припомнят на мъжете си, че не вършат нищо вкъщи. Домакинската работа наистина тежи, но натякването тежи дори повече.

Как да се справите: Направете си график на задълженията. Всеки от двамата трябва да поеме ангажимент към домакинството и да го спазва.

2. Липсата на секс. Все единият от двамата в даден момент ще се оплаче, че сексът му е малко. Всъщност по-добре да се оплаче, а не да премъчи, защото повечето проблеми идват от незнанието на другия.

Как да се справите: ГОВОРЕТЕ! Споделете какво ви тревожи и заедно измислете начин, в който сексът отново да дойде на дневен ред.

3. Липсата на романтика. Типично женско оплакване, от което страдат много жени. С времето романтиката леко угасва и това е в реда на нещата. И все пак, мъжете трябва да внимават това да не доведе до сериозни проблеми.

Как да се справите: Бъдете вие тези, които да спретнете романтична изненада. Мъжът до вас може да се вдъхнови и да ви изненада следващия път.

4. Лудата ревност. Малко са двойките, които да нямат проблеми с ревността. Страшна болест, която разваля връзки. Липсата на доверие се лекува с времето и определено трябва да обърнете внимание на този проблем, ако той трови връзката ви.

Как да се справите: Въпрос с повишена трудност. Когато отношението на единия партньор към другия се промени, тогава другият се чувства застрашен и започва да ревнува. Дали има друг/а, в мен ли е проблемът и пр. Истината е, че за ревността са виновни и двамата партньори. Обръщайте внимание на половинката си, не се променяйте и не спирайте да я изненадвате. Шансът тогава да ви ревнува е доста по-малък.

5. Манията по телефона или компютъра. Не стига, че цял ден работим на компютър, ами и когато се приберем, отново се залепваме за монитора. Това пасивно присъствие у дома дразни много другия, който иска да сподели деня си или просто иска малко внимание.

Как да се справите: Определете си няколко дни в седмицата, в които да изключите всичко и да сте заедно. Това изключително много съживява една връзка, а и помага при решаването на първия проблем. Сексът изведнъж отново става любимо занимание.

Top
>