Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК ДА СИ ВЪРНЕМ СТАРО ГАДЖЕ

ЕТО КАК ДА СИ ВЪРНЕМ СТАРО ГАДЖЕ

сами-гаджета

Понякога правим грешки и това ни коства цялата връзка. Нещо се случва и партньорът решава, че връзката няма смисъл. Но чувствата не са нещо, което да контролираш. Ти все още обичаш бившето си гадже и наистина искаш да си го върнеш. Как?

Започни с извинение. Няма друг начин, трябва да признаеш грешката си. Може да си направил/а нещо, което да е наранило партньора ти, да си се държал/а зле в последно време или просто да сте си омръзнали. Но каквото и да се е случило, кажи „Извинявай“, помоли за прошка.

Потърси го. Има голяма възможност той/тя да не ти вдигне телефона, ако звъннеш. Затова е по-добре да пишеш есемес или да изпратиш лично съобщение в социалната мрежа. Така със сигурност ще го види, а вероятно и ще отговори.

След като вече сте си писали, можеш да позвъниш по телефона. Не е нужно да казваш всичко, което имаш през чата или по телефона. Можеш да поискаш да се видите и да поговорите приятелски. Дръж се любезно и мило, не прави драми. Покажи, че си осъзнал/а грешката си и наистина искаш да промениш нещо.

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВИ КРЪШКА

Свържи се с приятелите на бившето гадже. Със сигурност сте излизали заедно, познавате се и дори сте близки. Не забравяй, че те винаги ще са на негова/нейна страна. Това е очаквана и правилна реакция. И не се дръж все едно никога не сте късали. Просто се дръж нормално.

Спомнете си хубавите моменти. Със сигурност сте имали куп хубави моменти заедно и сте прекарали прекрасни дни заедно. Време е да му/ѝ припомниш за тях. Поговорете си, разкажете си спомени от първата ви почивка заедно, от първата целувка или моментът, в който станахте гаджета.

ИМА ЛИ НАИСТИНА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО МУ Е ГОЛЯМ?

Покажи, че си променен човек. Ако не си се променил/а, тогава няма смисъл да търсиш отново гаджето си. Дори да се съберете, проблемите ви ще са същите и ще попаднете в омагьосан кръг. Покажи, че наистина осъзнаваш грешките си и искаш да поправиш счупеното.

Ухажване. Връзката ви има нужда от възстановяване и свежест. Това няма да стане ако седите и се оплаквате един на друг. Време е за малко ухажване и свалки. Покани го/я на среща. Отидете в ресторант, на концерт или на театър. Правете нещо заедно, забавлявайте се.

 

Top
>