Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛ ИЛИЯН ЙОГАТА ПРЕДИ ЙОГАТА

ЕТО КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛ ИЛИЯН ЙОГАТА ПРЕДИ ЙОГАТА

илиян-йогата

Най-атрактивният участник в шестия сезон на „Фермата“ е инструкторът по йога Илиян. Той отпадна от шоуто след като загуби битката срещу строителя Боби.

Зрителите останаха втрещени от външния вид на Илиян, който обича да се разхожда без дрехи и не се занимава да поддържа прическа.

В началото той обяви също, че не обича да преяжда. Нещо повече – храни се веднъж дневно, залагайки на плод, баничка или от боба на баба си, с която живее.

Не винаги Илиян е изглеждал така, убеди се Secret.bg. Преди да се занимава с йога, Илиян е бил луд по фитнеса, имал е нацепено тяло и е събирал погледите не само у нас, а и в Съединените щати, където е прекарал не малко време.

ОГРОМЕН КОШМАР ЗА ИЛИЯН ЙОГАТА НА АРЕНАТА ВЪВ “ФЕРМАТА”

„Отидох в Америка с идеята да прекарам 9 години там, но животът не е чак толкова хубав. Там живееш, за да работиш и да си плащаш сметките. Работех на няколко места, което правеше 120 часа седмично“, разказва гуруто.

Той е открил, че има две гръбначни изкривявания, което за млад човек е безумно. Решението било или скъпа операция без обещаващи резултати или йога. Така той започва да я практикува, а днес вече е инструктор.

илиян-йогата

Top
>