Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК УЖ СЛАДКИТЕ КОАЛИ РЪМЖАТ ЗЛОВЕЩО (ВИДЕО)

ЕТО КАК УЖ СЛАДКИТЕ КОАЛИ РЪМЖАТ ЗЛОВЕЩО (ВИДЕО)

коали-koali-koala

Служители от австралийския приют за коали „Реймънд айлънд коалас“ са публикували видео на страницата му във Фейсбук, което изненада мнозина. Хората обикновено възприемат представителите на този вид като сладки и мили животни, но клипчето показва, че те могат и да се гневят и да ръмжат агресивно, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от БТА.

От приюта обясняват, че 10-годишният Джордж, който се люти срещу камерата, вероятно по този начин изразява недоволството от новия си „съквартирант“ – наскоро настаненият при него 6-годишен Айвън.

ДИНГО – КУЧЕТО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ЛАЕ, НО ВСЯВА СТРАХ

Айвън е спасен наскоро, след като доброволци са го открили в окаяно състояние и неспособен да се качи на дърво заради голямо количество погълната вода, което го е излагало на смъртна опасност.

Непосредствено след настаняването на Айвън във волиерата при Джордж, последният е започнал да ръмжи недоволно, издавайки звуци, наподобяващи силно хъркане. Заради създалата се ситуация служителите са решили да оставят Айвън в новата му обител, а Джордж е бил прехвърлен във волиера за птици, което му дава още причини да се ядосва.

Top
>