Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТРАШНО! ЕТО КАКВА КОСМИЧЕСКА ЗАПЛАТА ОТКАЗАЛ ВИКТОР КАЛЕВ НА „КАПКИТЕ“

СТРАШНО! ЕТО КАКВА КОСМИЧЕСКА ЗАПЛАТА ОТКАЗАЛ ВИКТОР КАЛЕВ НА „КАПКИТЕ“

Славата, която натрупа след самоотлъчването си от екипа на Слави Трифонов, тотално е замъглила разсъдъка на Виктор Калев. Актьорът трупа луди пари от гастролите из страната с моноспектакъла си „Грамофонът“, а наскоро дори предприе и турне до Америка.

Началото на пътуването до Страната на неограничените възможности съвпадна със старта на петия сезон на „Като две капки вода“. Миналата година комикът бе в звездното жури заедно с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Продуцентът на формата Магърдич Халваджиян много настоявал да продължи съвместната си работа с Калев, тъй като публиката го заобича, а и с него двамата водещи Рачков и Зуека не смеят да се гаврят така, както с шефа си, когато заема третия стол зад банката на „журето“, пише „Ретро“.

При подготовката за настоящия сезон обаче дори и печен дипломат като Магърдич не успял да убеди Виктор Калев да продължи работата си в „Капките“. Всенародният любимец от Златоград се възмутил от „ниското възнаграждение“, според собствените му разбирания, предложено от арменския продуцент. Офертата на Халваджиян била за 3000 лева, и то само за 4 работни дни в месеца – колкото са лайфовете от студиото.

Сумата обаче се видяла смешно ниска на Калев, дори самият той си го призна от сцената при първото предаване, в което Рачков го покани, за да обясни защо тази пролет няма да раздава оценки с Фънки и Хилда. „Еми не съм в журито, щото не плащат. Аз съм скъп актьор, но тук не се плаща.

По 30 лева на месец, кво да правиме…“, присмя се актьорът, като спести две от нулите.

Калев се пробвал да обърне разговорите с Халваджиян в пазарлък. Комикът изтъкнал, че „Капките“ не са му изгодни, тъй като само за две представления в Америка ще захлеби повече, отколкото тримесечното му възнаграждение в шоуто, възлизащо на 9000 лв. Усетил накъде бие, Магърдич не се вързал на намеците на Калев да му вдигне хонорара, бил отбой и така си спестил едни девет хиляди лева.

Сега мястото на Калев в журито излиза без пари на арменеца, тъй като обикновено то се заема или от брат му Джуди, или от Герасим Георгиев-Геро. С него Магърдич минава метър, понеже му плаща солидни пачки в другия си проект – „Полицаите от края на града“.

Top
>