Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ В ЛЕГЛОТО

ЕТО КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ В ЛЕГЛОТО

love

Вярно е, че всеки мъж го възбуждат различни ласки и мисли, но има някои неща в леглото, които всички мъже обичат. Ще те запознаем с тях.

Орален секс. Няма мъж, който да не се побърква от оралната любов. Това за мъжете е най-големия подарък. За да има разнообразие в леглото най-добре започни с целувки на местата, на които най-много обича да получава ласки, след което продължи с оралния секс. Той им доставя най-голямо удоволствие, дори повече от жените

Много шум. Това не означава да стенеш силно още преди да те е докоснал. Мъжете обичат звуците на удоволствие, които жените издават. Това ги кара да се чувстват по-могъщи и повдига егото им. Разбира се, ако не ти идва отвътре, не издавай шум, не всички жени го правят. Няма смисъл да бъде престорено, тъй като не е истинско и партньорът ти ще усети, а това ще провали половия акт помежду ви.

Да поемаш инициативата. Прелъсти го! Мъжете обичат да бъдат водачи, но също така много се възбуждат, когато ти си инициатора на тези преживявания. Това ще му покаже, че ти също го желаеш толкова, колкото и той теб. Предразположи го, със сигурност ще му хареса желанието ти да му доставиш удоволствие. Също така на всички мъже им харесва партньорката им да мастурбира пред тях, така че не се срамувай и му подари тази огромна наслада.

Сутрешен секс. Мъжете обожават да бъдат събудени от ласките на любимата. Физически е по-лесно да бъдат възбудени по това време на деня. Освен това денят ти ще стане по-хубав след сутрешен секс.

Анален секс. На повечето жени тази идея изобщо не им допада. Аналният секс е табу. Прието е, че той доставя удоволствие единствено на мъжете, а жените ги боли. Това е така, но само ако мъжът не знае как да го направи. Аналният секс може да достави неземно удоволствие на всяка жена, ако партньорът и умее да я предразположи много добре. Така че преди да му откажеш си помисли.

Ласките. Мъжете се побъркват, когато партньорката ги докосва. Опитай се да разбереш кои са слабите му места или приеми предизвикателството сама да ги откриеш. Без съмнение ще му доставиш изключително удоволствие.

ВИНАГИ СЛЕД СЕКС ПРАВЕТЕ ТОВА

Top